reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No tak, pewnie pecherzyk zagniezdzony, ale to tylko taka mala plamka. No nic. Trzrba jeszcze wytrzymac jakos te 2 tyg.

A...zapombialam napisac, ze dostalam Duphaston i Luteine. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
A zdjrcie dostalas pecherzyka?

reklama
No tak, pewnie pecherzyk zagniezdzony, ale to tylko taka mala plamka. No nic. Trzrba jeszcze wytrzymac jakos te 2 tyg.

A...zapombialam napisac, ze dostalam Duphaston i Luteine. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda.

A ktory to Tydz dzus ?
Jest pecherzyk jest ok [emoji108] [emoji173]️[emoji110]️tez czekam nacserce 16-11[emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 Nie, nie dostalam. Ledwo co tam bylo widac. Tylko taka delikatna rozlana plamke. Wlasnie nawet nie bylo takiego wyraznego pecherzyka.

A ktory to Tydz dzus ?
Jest pecherzyk jest ok [emoji108] [emoji173]️[emoji110]️tez czekam nacserce 16-11[emoji2]

Dzis 4t4d. Wiem, ze bardzo wczesnie [emoji6] Ja 16.11 mam bete zrobic i dzeonic z wynikiem.

Jeju i ja usg dopiero za dwa tygodnie masakra a ten czas mi się tak dluzy ze nie wiem :( dziś mija 5 tydzień i 3 dzień, a u Was? :) jak się czujecie?

Margana jeszcze bardzo wcześnie więc spokojnie. Ja jestem po wielu negatywnych ciazowych doświadczeniach i jedyne co mogę zlecić to spokoj. Choć wiem jak to trudne.

@Nowaja16 Ja tez 2 tyg musze teraz czekac i leki brac i liczyc na to, ze bedzie dobrze. Jakos razem damy rade [emoji5]
Ja czuje sie tak sobie. Spac mi sie ciagle chce, ale w nocy sie budze po x razy i latam siku. Mdli mnie coraz czesciej i brzuch pobolewa. Dzis i jakos tak slabo i brzuch jakby napiety, ale mialam dluzszy spacer do lekarza, wiec moze to od tego?
A u Ciebie jak?

Dzis 4t4d. Wiem, ze bardzo wczesnie [emoji6] Ja 16.11 mam bete zrobic i dzeonic z wynikiem.

No to Bez obaw!!! 4 Tydz!!! Ja w 5.5 mialam pecherzyk a co dopiero 4.4 Tydz;))) wszy bedzue dobrze
1509996318-0c3208da1bcc2aa0-aaaaaa.jpeg
1509996367-6bcf262a641c52ca-aaaaaa.jpeg

reklama
@Peugeotka36 dzieki za pocieszenie [emoji5] No Twoj pecherzyk to taki ksztaltny [emoji3] Moj dopiero nabiera ksztaltow [emoji6]

Do góry