reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja juz jestem po wizycie. Mam mieszane uczucia. Tzn wiedzialam, ze za wiele nie bedzie widac, ale mialam cicha nadzieje na malutki pecherzyk. No ale jest mala jamka w macicy. To o tyle dobrze, ze nie ciaza pozamaciczna. Lekarz jest bardzo fajny, ale i bardzo ostrozny, wiec chce poczekac z l4 do serduszka, co ja tez popieram.
Kazal nie robic co drugi dzien bety [emoji6] tylko za 10 dni zrobic i zadzwonic z wynikiem. Jak bedzie ok to mam przyjsc na podglad serduszka.
No i z kazdym niepokojacym objawem, plamieniem itp mam dzwonic.
Generalnie to za bardzo sie nie uspokoilam.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz jestem po wizycie. Mam mieszane uczucia. Tzn wiedzialam, ze za wiele nie bedzie widac, ale mialam cicha nadzieje na malutki pecherzyk. No ale jest mala jamka w macicy. To o tyle dobrze, ze nie ciaza pozamaciczna. Lekarz jest bardzo fajny, ale i bardzo ostrozny, wiec chce poczekac z l4 do serduszka, co ja tez popieram.
Kazal nie robic co drugi dzien bety [emoji6] tylko za 10 dni zrobic i zadzwonic z wynikiem. Jak bedzie ok to mam przyjsc na podglad serduszka.

No ta jamka to nie pecherzyk? Ja tez tylko na serce czekam nawet bet nie robie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja też już w sumie nie wiem czy robić następną betę w środę czy dopiero w poniedziałek

Będzie dobrze :) a 10 dni minie szybko.

reklama
No ta jamka to nie pecherzyk? Ja tez tylko na serce czekam nawet bet nie robie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, pewnie pecherzyk zagniezdzony, ale to tylko taka mala plamka. No nic. Trzrba jeszcze wytrzymac jakos te 2 tyg.

A...zapombialam napisac, ze dostalam Duphaston i Luteine. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda.

Do góry