reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bylam dzis u mojego lekarza tego z NFZ on z usg stwierdził ze mala waży 2600 i ze szyjka sie dobrze skraca jak na ten tydzień wszystko jest ok ale da mi juz skierowanie do szpitala i jak nie urodze do poniedziałku żebym przyszła we wtorek i trochę zgubiłam he .Dobrze ze poniedziałek byłam u mojego lekarza prywatnie i powiedział ze mala ponad 2900 waży i następna wizyta 2 lipca
Tez mam 02.07 jak dotrwam hehe pewnie zalicze ta wizytę [emoji12]

reklama
Nie długo nie długo ale mi sie juz jakoś zaczyna ciągnąć...codziennie siebie myślę byle do lipca he
no fakt , niby co to jest po 8 miesiacach a z drugiej strony wiecznosc !
jeszcze ja sie nastawilam na wczesniejszy porod to teraz juz sie czuje jakbym przenosila:D
mam szczerze dosc ... z drugiej strony jak pomysle , jak bedzie ciezko z noworodkiem to tez sie boje !

no fakt , niby co to jest po 8 miesiacach a z drugiej strony wiecznosc !
jeszcze ja sie nastawilam na wczesniejszy porod to teraz juz sie czuje jakbym przenosila:D
mam szczerze dosc ... z drugiej strony jak pomysle , jak bedzie ciezko z noworodkiem to tez sie boje !
No to masz tak jak ja ja sta nastawiona na 2 lub 6 lipca i nie wiem czemu ale tak sobie ubzdurałam....ciągnie sie ale jak wstaje o 4 do łazienki ledwo przytomna i pomyśle sobie ze za chwile bede musiała tak do małej wstawać to myślę sobie ze dobrze ze jeszcze w brzuszku

reklama
Do góry