reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kurcze odebrałam wyniki moczu i mam w nim ciała ketonowe (15mg/dl) [emoji33]. Co to u diabła jest? Czytam, że może być przy cukrzycy, ale ja miałam cukier w porządku. Wizyta dopiero we wtorek...
Jak jakas minimalna ilosc to raczej nic takiego. A moga byc tez jak za malo sie pije.

Wszystkie chwyty dozwolone, jak nie schodami to dobrym orgazmem wykurzy Maksia [emoji51] [emoji51]
Haha[emoji23] o no to ja też dziś wypróbuję ale kurcze urodzić chce tylko ze jak juz mnie łapią skurcze albo czasem się zapiera i glowka w dół ciągnie ze aż kręgosłup boli to już się zaczynam bać [emoji23][emoji23][emoji23] hihi

Już niedługo, coraz bliżej [emoji16][emoji16]
FB_IMG_1529597749637.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1529597749637.jpg
    FB_IMG_1529597749637.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 415
Wróciłam do domu godzinę temu i powiem Wam że już nie mam siły na takie maratony... najpierw byłam w pracy- no to kawka, plotki, KLIMA, więc miło. A potem pojechałam do galerii- bo w domu Pani od sprzątania plus za cholerę nie chciało mi się w ten upał gotować... zaszłam do kilku sklepów, kupiłam na wyprzedażach kilka rzeczy starszemu itp... ale koniec końców czuję mega zmęczenie... zaraz idę chyba do wanny z lodem ;)

Czyli rozumiem, że najpierw Marika miała leżeć, bo się szyjka rozwierała i skracała, i z tego powodu ją trzymają w szpitalu, a potem będą zakładać balonik, żeby szyjka się skróciła..? [emoji15]

No brzmi to faktycznie dość kuriozalnie... Ale Marika daje czadu na tych schodach :D

reklama
Bylam dzis u mojego lekarza tego z NFZ on z usg stwierdził ze mala waży 2600 i ze szyjka sie dobrze skraca jak na ten tydzień wszystko jest ok ale da mi juz skierowanie do szpitala i jak nie urodze do poniedziałku żebym przyszła we wtorek i trochę zgubiłam he .Dobrze ze poniedziałek byłam u mojego lekarza prywatnie i powiedział ze mala ponad 2900 waży i następna wizyta 2 lipca

Do góry