Pojawiają się w ciągu dnia takie mocnoejwze że już je czuje i są bolesne ale to na razie za mało, więc rozkręcam to chodzeniem po schodach itd ale brzuch napina się coraz częściej co widać na ktg, a mam je 2 razy dziennie więc ile ich nie zapisuje [emoji14]I co z tym skurczem? Był i się zmyl? Myślałam, że jak się zaczną takie więksZe to już na dobre [emoji16]
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja się sama upomnialam i lekarz do mnie " a co podejrzewa Pani, że jest taka mozliwosc?" ... Więc mu odp, że chodzę do dentysty i na paznokcie więc wolę na zimne dmuchac... Więc mi dał skierowanie i w poniedZiałek idę zrobić... A tak z ciekawości jak nawet takie badanie jak hiv wyjdzie dodatnie to nie mogą tej informacji udostępnić nikomu?hej,
Jestem tak zła, że mnie trafi zaraz więc wybaczcie, że nie nadrobię. Mieliśmy jechać przez południe, płytkarz późno przyjechał i jesteśmy w czarnej dup...aż mi się jechać odechciało gdziekolwiek
miałyście dwa razy robione HIV? Bo w wykazie co potrzebne do przyjęcia, jest HIV z III trymestru. Lekarka powiedziała, że nie wypisze, bo bezsensu dwa razy robić.
Szczerze Wam powiem tak mnie drażni ta moja lekarka, że cieszę się, że ciąża się kończy mam nadzieję, że w 36tc nie będzie w razie czego miała problemów ze skierowaniem na cc a nie karze czekać następnych 2 tygodni do następnej wizyty. Bo ona ma ze wszystkim problem jakby to ona ze swoich pieniędzy płaciła
Karoolka
Ale HIV można zarazić się w różnych miejscach. Pobrania krwi, salony kosmetyczne, manicure...w sumie bezsensu jest HIV robić dwa razy skoro załóżmy, że partnera się nie zmieniło a on też kochanki na boku nie miał
SzczęśliwaCiężarna
A teraz są? To może one są co jakiś czas rzucane na sklep [emoji16]Właśnie w pepco [emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
Tak to lepiej nie szalec [emoji16][emoji16]No saunę sobie zrobiłam w pokoju [emoji16] mogłam wystawić sobie ławę z żelazkiem na balkon [emoji23][emoji23][emoji23]
malina_11
Wiesz co, u nas z tego co widzę to są prawie cały czas,większe, mniejsze całe różowe/niebieskie i na kółkach.. Może zależy od sklepu..A teraz są? To może one są co jakiś czas rzucane na sklep [emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
Pójdę w poniedziałek i zobaczę może akurat nie było wyjatkowoWiesz co, u nas z tego co widzę to są prawie cały czas,większe, mniejsze całe różowe/niebieskie i na kółkach.. Może zależy od sklepu..
reklama
Ja właśnie wkurzona na brak koszul na ramiączkach kupiłam sukienkęKupiłam jako.sukienkę ale niewiem czy jako pizame do szpitala nie.wezmę
Podziel się: