reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

I co z tym skurczem? Był i się zmyl? Myślałam, że jak się zaczną takie więksZe to już na dobre [emoji16]
Pojawiają się w ciągu dnia takie mocnoejwze że już je czuje i są bolesne ale to na razie za mało, więc rozkręcam to chodzeniem po schodach itd ale brzuch napina się coraz częściej co widać na ktg, a mam je 2 razy dziennie więc ile ich nie zapisuje [emoji14]

reklama
Kupiłam jako.sukienkę ale niewiem czy jako pizame do szpitala nie.wezmę

Załączniki

• 20180620_172643.jpg
    20180620_172643.jpg
    643,2 KB · Wyświetleń: 149
hej,
Jestem tak zła, że mnie trafi zaraz więc wybaczcie, że nie nadrobię. Mieliśmy jechać przez południe, płytkarz późno przyjechał i jesteśmy w czarnej dup...aż mi się jechać odechciało gdziekolwiek :(

miałyście dwa razy robione HIV? Bo w wykazie co potrzebne do przyjęcia, jest HIV z III trymestru. Lekarka powiedziała, że nie wypisze, bo bezsensu dwa razy robić.
Szczerze Wam powiem tak mnie drażni ta moja lekarka, że cieszę się, że ciąża się kończy :( mam nadzieję, że w 36tc nie będzie w razie czego miała problemów ze skierowaniem na cc a nie karze czekać następnych 2 tygodni do następnej wizyty. Bo ona ma ze wszystkim problem jakby to ona ze swoich pieniędzy płaciła :(
Ja się sama upomnialam i lekarz do mnie " a co podejrzewa Pani, że jest taka mozliwosc?" ... Więc mu odp, że chodzę do dentysty i na paznokcie więc wolę na zimne dmuchac... Więc mi dał skierowanie i w poniedZiałek idę zrobić... A tak z ciekawości jak nawet takie badanie jak hiv wyjdzie dodatnie to nie mogą tej informacji udostępnić nikomu?:)

reklama
Do góry