Jak wstęp do taniego filmu erotycznego [emoji23]jak poczuje ten wzrok na sobie to kto wie co zrobi ....
reklama
znalazłam taki komplet, i się zastanawiam, czy nie powiedzieć mężowi, że chcemy w prezencie
Link do: Koszulka oversize dla Mamy bluzka/body dla Dziecka
olaaa7
Fanka BB :)
Haha to przynajmniej możesz popatrzeć [emoji23]Zobacz załącznik 860074
....jestem w domu sama z panem od zaworów i innych liczników [emoji85][emoji85][emoji85]
Onaszczesliwa2018
O kurczę ale temu panu gorąco [emoji23]Zobacz załącznik 860074
....jestem w domu sama z panem od zaworów i innych liczników [emoji85][emoji85][emoji85]
Onaszczesliwa2018
Oczywiście , że powiedz bardzo ładne!znalazłam taki komplet, i się zastanawiam, czy nie powiedzieć mężowi, że chcemy w prezencie
Tylko do szpitala jednorazówki
Poza tym spodziewam się małej alergiczki... O jest uczulony na sporo proszków, mydeł, itd... Ja na wiele kosmetyków, podpasek, wkładek... I na kosmetyki dla niemowląt też - nie mogę wziąć w rękę większości chusteczek nawilżanych, a jak na szkole rodzenia, podczas pokazu kąpieli włożyłam rękę do wody, gdzie było trochę płynu Johnson&Johnson (ten żółty, którego często próbki dają), to możliwie szybko szłam do łazienki się umyć, a dłoń do miejsca, gdzie miała kontakt wyglądała jak poparzona...
Więc chyba nie będę eksperymentowała, tylko zostanę przy kosmetykach/chemii handmade, i wielorazowych pieluszkach, które przynajmniej na pewno nie będą uczulać.... [emoji15]
Ja słyszałam wlaśnie na szkole rodzenia że johnson&jonson to mega shit dla maluszków. Zresztą gdzieś tam dostałam chusteczki nawilżane w promocji, to wycierałam nimi kurze, tak były suche i beznadziejne...
a co on sie rozbiera ....
Już pod prysznicem zobacz siedzi a nawet klęczy!
Jak wstęp do taniego filmu erotycznego [emoji23]
Hahahah nie wiem Kochane! Przyszłam do domu- była Pani od sprzątania a pan pod prysznicem bez koszulki Pani sobie poszła a ja zostałam z golasem Wiecie, M. nie ma... a przyroda nei znosi próżni....
znalazłam taki komplet, i się zastanawiam, czy nie powiedzieć mężowi, że chcemy w prezencie
Akurat na dzień mamy!
Byłam dzisiaj w ikea, zakupy słabe, ale zjadłam z siostrą po kiełbasie z grilla
Karla88
[emoji16][emoji16][emoji16]Super. Nasze koty też testowały. I lozeczko i kosz Mojżesza. Wszędzie musialy byc[emoji16]My po testach [emoji23]
Gustaw od razu się zaaklimatyzował siedział grzecznie
Czesio trochę zdezorientowany ale był grzeczny
Dziecko tez się zmieści [emoji23]
Zobacz załącznik 860087Zobacz załącznik 860088
a jakie masz piekne czyste sciany.przy nsdzej dwojce starszych nie sa juz biale a meza nie moge doprosic sie o malowanie .Za to robimy generalne porzadki i ledwo zyje wszystko mnie boliZobacz załącznik 860074
reklama
super nasz wozdk tez w koncu sklep wyslal pewnie na poniedzialek dojedzieMy po testach [emoji23]
Gustaw od razu się zaaklimatyzował siedział grzecznie
Czesio trochę zdezorientowany ale był grzeczny
Dziecko tez się zmieści [emoji23]
Zobacz załącznik 860087Zobacz załącznik 860088
Podziel się: