Moni17.06
Fanka BB :)
Ponoc bardxo ladnie rosnieTo jeszcze powiedz czy dobrze, bo ja na tych wartosciach to sie kompletnie nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoc bardxo ladnie rosnieTo jeszcze powiedz czy dobrze, bo ja na tych wartosciach to sie kompletnie nie znam
Super☺ to najwazniejsze oby tak dalejPonoc bardxo ladnie rosnie
Super oby tak dalejPonoc bardxo ladnie rosnie
Haha a ja bym wsunęła w śmietanie ale je akurat zawsze lubiłamOho... Właśnie pochłonęłam zniemawidzone przeze mnie śledzie z cebulką jakie pyszne!
Ja na poczatku mialam co 2 tygodnie ale ciaze zagrozone potem co miesiac. Najwiecej badan jest na poczatku I drogo. Ale nie wiem co sie przez 3 lata zmienilo wiec dokladnie nie powiem jaki kosztHaha a ja bym wsunęła w śmietanie ale je akurat zawsze lubiłam
A co ile w ciąży są wizyty u gina i czy dużo tych badań jest?
19 lipiec mi dopiero 4 tydzien leci
Dziewczyny a jak chodzicie prywatnie to dostajecie normalnie skierowania na badania i wtedy robicie je za darmo czy to też jest płatne?
Wlasnie odebralam bete 343,2
Test mi wyszedl juz w sobote, termin @ mam prawdopodobnie jutro. Bo cykle mam 27,28 dniTo Ty jeszcze przed terminem @ jesteś? I juz Ci test wyszedł?
Jak wizyta prywatna to i badania płatne. Niestety. W pierwszej ciąży poszłan na NFZ po skierowanie na ten pierwszy pakiet badan, a resztę juz robiłam prywatnie.
Na początku jest najwięcej badań, a potem to co miesiąc morfologia i mocz. Czasem coś jeszcze dodatkowo typu obciążenie glukozą czy powtórka toxo, jak poprzednia nie wyszła.
A który to dc u Ciebie? I jaki miałać poprzedni wynik i kiedy?