reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ja w kazdej ciazy prywatnie chodzilam, ale u nas zupelnie inny sprzet prywatnie niz na nfzA ja właśnie mam dylemat z wyborem lekarza, kurcze nie wiem co robić, czy warto chodzić prywatnie?
redavecad
Ile jeszcze bedzie lipcowek, dopiero terminy wypadaja tu do polowy lipca jeszcze sporo osób na pewno dojdzie, więc sie nic nie bojWy dziewczyny to wszystkie jestescie sporo przedemna
kinga30
Wiem☺ ale narazie tak odlegle sie czuje od Was☺Ile jeszcze bedzie lipcowek, dopiero terminy wypadaja tu do polowy lipca jeszcze sporo osób na pewno dojdzie, więc sie nic nie boj
redavecad
No ja tez tylko prywatnie. W pierwszej ciazy chodzilam na nfz, i tylko wchodzilam i wychodzilan z gabinetu, a przebadana ginekologicznie ani razu nie bylam, nawet tydzien po terminie, by mi chociaz sprawdziła czy mi sie rozwarcie robi. Więc tak się zrazilam, ze wolę iść prywatnie.
olaaa7
A na kiedy masz termin?Wiem☺ ale narazie tak odlegle sie czuje od Was☺
atomek
Ja bym chciała być tam gdzie Ty a póki co tylko nerwowo klikam "odswież" na stronie z wynikami beta HCGWiem☺ ale narazie tak odlegle sie czuje od Was☺
Margana
Za godzine ide odebrac morfologie i bete ale stres
Trzymam kciuki! Daj znać.
Wy dziewczyny to wszystkie jestescie sporo przedemna
Oj na pewno nie ja ;-) Na kiedy masz termin? Bo ja na 12.07
Poza tym jeszcze sporo lipcówek nie wie, ze jest w ciaży :-)
A ja właśnie mam dylemat z wyborem lekarza, kurcze nie wiem co robić, czy warto chodzić prywatnie?
To chyba wszystko zależy od sytuacji, od lekarzy na jakich trafisz.
Ja przed pierwsza ciążą chodziłan na NFZ do lekarza, który mi bardzo odpowiadał. Niestety sprzet w przychodni pozostawiał wiele do życzenia. W ciąży zaczęłam chodzić do niego prywatnie i szybko sie przekonałam, ze bylo warto. Miałam ciążę zagrożoną, wiele sie działo i dużo pomagało to, ze w kazdej chwili mogłam do niego zadzwonic, nawet w nocy. A na wizyte przyjść z dnia na dzień (tak jak dziś, zadzwoniłam, ze jestem w ciąży i kazał przyjść dziś). Tak na prawdę to dzięki niemu urodziłam zdrowa córeczke w terminie. Wiem, że to wszystko za pieniądze, ale chociaż wiem za co płacę. Bo i prywatne wizyty potrafia nie byc takie jak powinny.
reklama
Podziel się: