reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Ja biorę 3x1 magnez, i ostatnio 3 X1 nospe przez dwa dni brałamIle moge brac magnez i nospe dziennie
ani_anita
To wycięcie nie jest jakieś mega ważne. Można zawinąć normalną pieluszkę i na jedno wychodziW szpitalu w Szczecinie je właśnie dają dzieciaczkom podczas pobytu koleżanka urodziła niecały miesiąc temu i mówiła, że super się sprawdzały więc kupiłam paczkę na próbę [emoji1] znacie jakieś inne z wycieciem na pępek?
SzczęśliwaCiężarna
No może i nie jest, ale to pewna wygoda [emoji1]To wycięcie nie jest jakieś mega ważne. Można zawinąć normalną pieluszkę i na jedno wychodzi
Witam się z rana. Ja wczoraj cały dzień na nogach ogarnialam dzisiejsza imprezę. Dziś znów mnie czeka dużo pracy, ale ogólnie nie jest źle, nogi mnie tylko bolaly i nic po za tym. Mała od 2 dni non stop szaleje, o każdej porze dnia i nocy. Jak jej tak zostanie po porodzie to będzie wesoło. Trzymajcie kciuki żeby pogoda się poprawiła bo impreza ma być na dworze.
Miłego dnia.
Jaka impreza? Chyba coś mi umknęło... w każdym razie życzę dobrej pogody..!
A poza tym to nie nasza wina, że dziecko ma takie potrzeby [emoji1][emoji1] a ze my jesteśmy tak szalone, że kawalek szmatki czy pampersa tak nas cieszy.... To wszystko wina ciąży [emoji1]
Mało tego!! Odmawiamy SOBIE i wydajemy na dzieci...! To już jest nawet poświęcenie...!
...ja już w domku, w Wawie, relaksuję się w wannie Młody pojechał do ojca, więc mam wolny wieczór. Ale muszę ogarnąć pranie, bo w poniedziałek młody wjeżdża na zieloną szkołę. Poza tym jutro jeszcze baby shower będę odpoczywać w poniedziałek
Oglądałyście royal wedding..? Ja wyjechałam godz później bo oglądałam Kurde, przydałaby mi się taka tiara na mój wedding
ani_anita
No właśnie nie powiedziałabym, że wygoda. Używałam z wycięciem i bez i szczerze mówiąc było mi obojętne, czy ono jest są trudniejsze etapy przewijania noworodka, trafienie nóżkami w nogawki i takie tamNo może i nie jest, ale to pewna wygoda [emoji1]
SzczęśliwaCiężarna
Fakt [emoji1] dziecka jeszcze po tej stronie brzucha nie ma a my już kochamy je najbardziej na świecie i jest dla nas ważniejsze niż my same [emoji16]Jaka impreza? Chyba coś mi umknęło... w każdym razie życzę dobrej pogody..!
Mało tego!! Odmawiamy SOBIE i wydajemy na dzieci...! To już jest nawet poświęcenie...!
...ja już w domku, w Wawie, relaksuję się w wannie Młody pojechał do ojca, więc mam wolny wieczór. Ale muszę ogarnąć pranie, bo w poniedziałek młody wjeżdża na zieloną szkołę. Poza tym jutro jeszcze baby shower będę odpoczywać w poniedziałek
Oglądałyście royal wedding..? Ja wyjechałam godz później bo oglądałam Kurde, przydałaby mi się taka tiara na mój wedding
SzczęśliwaCiężarna
Ale nie trzeba się martwić, że się zasloni/ odsunie, że coś będzie drażniło [emoji1] ja wolę mieć takie pampersy [emoji1]No właśnie nie powiedziałabym, że wygoda. Używałam z wycięciem i bez i szczerze mówiąc było mi obojętne, czy ono jest są trudniejsze etapy przewijania noworodka, trafienie nóżkami w nogawki i takie tam
reklama
@Galadriela ciasto wygląda ekstra! A co się robi w rocznicę komunii...?? Znowu impreza?
Na szkole rodzenia zawsze mówili: proszę pamiętać, nie manewrujemy rączką tylko rękawkiem, nie nóżką- tylko nogawką
No właśnie nie powiedziałabym, że wygoda. Używałam z wycięciem i bez i szczerze mówiąc było mi obojętne, czy ono jest są trudniejsze etapy przewijania noworodka, trafienie nóżkami w nogawki i takie tam
Na szkole rodzenia zawsze mówili: proszę pamiętać, nie manewrujemy rączką tylko rękawkiem, nie nóżką- tylko nogawką
Podziel się: