reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Badania dzisiejsze (mocz, kwas moczowy i kratynina) w normie [emoji4] spokojnie czekam na czwartek [emoji4]
Kurde dziewczyny teściowie mi z Serbii przyjeżdżają 15 lipca na dwa tygodnie dlatego liczę na to, że urodzę początkiem bo jednak chciałabym te pierwsze dni z małym być sama z mężem... bardzo ich lubię i cieszę się że teściowa chce przyjechać pomóc i poznać wnuka ale liczyłam że będzie to początkiem sierpnia ale teść nie może wziąć w innym terminie urlopu. Wiem, że mąż się cieszy bardzo ale kurde boję się że będzie skupisko ludzi u noworodka bo my mieszkamy z moimi rodzicami jeszcze...

No rozumiem że nie jesteś do końca zachwycona terminem,.. ale chyba też niewiele da się zrobić, co...? :baffled:

reklama
Stwierdzil że jak w pierwszej ciąży poród 36 tydzień to teraz trzeba obserwować 34 !
Mówił też może na pocieszenie że dzieciaczki po tym 34 nawet spore juz są
gdzies wlasnie czytalam,ze kazdy nastepny okolo 2 tygodnie wczesniej. Miby sie narazie zgadzalo corka38 i syn 36 ....tylko teraz 34 jakos mnie nie przekonuje:o

gdzies wlasnie czytalam,ze kazdy nastepny okolo 2 tygodnie wczesniej. Miby sie narazie zgadzalo corka38 i syn 36 ....tylko teraz 34 jakos mnie nie przekonuje:o
No właśnie on coś tam wspominał że lubi się wszystko dziać dwa tyg wcześniej ;(
Mnie też ten 34 straszny ,chociaż do 36 wytrzymać !!!
Jeszcze 3 tyg i dwa dni a dla mnie wieczność

IMG_9631.JPG

Selfie [emoji23]
Powiedzcie mi jak przygotować takie gagatki na nowego członka rodziny ?? Macie jakieś doświadczenie ?

Załączniki

• IMG_9631.JPG
    IMG_9631.JPG
    266,6 KB · Wyświetleń: 367
reklama
Do góry