reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Świetnie :)

reklama
Dziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3

Super, że wszystko dobrze [emoji106] ale termin to już blisko [emoji33]

O jejkuuuu to Ty miesiąc wcześniej jak ja [emoji16] to fajnie że wszystko dobrze :)

ktory to bedzie tydzien ? jaka jest waga malenstwa ?

Jejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic:errr:
Ja dopiero mam termin na 25 lipca, chyba jestem ostatnia;)

reklama
Do góry