reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jakiś czas temu kupilam sobie ta zachwalana przez Was solanke zablocka i jestem zachwycona [emoji16] od tygodnia męczy mnie alergia i już mi jedna dziurke zatkalo tak, że była całkiem niedrozna i właśnie dziś pozyczylam od siostry inchalator i użyłam tej solanki i całkiem ja odetkalo [emoji16][emoji16] znów mogę oddychać normalnie

Przez was musiałam lecieć do sklepu [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
IMG_20180509_151802606.jpg

Załączniki

• IMG_20180509_151802606.jpg
    IMG_20180509_151802606.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Mnie kazal od początku minimum 2,5 ,teraz nawet więcej ale mnie to wchodzi woda non stop mi się chce pić ,nieraz są takie dni że mnie wypije ale takie 2 litry to bez problemu
Mi ostatnio żadne picie nie wchodziło i jeszcze bardziej mi się chciało pić. Mam zachcianki na takie zimne owocowe pitne jogurty, a wczoraj któraś wystawiła zdjęcie wody z cytryna, aż do sąsiadki napisałam SMS że jak będzie wracać z pracy to niech mi kupi cytryne i tak mi wchodzi ta woda z cytryną że mmmm [emoji4]

Do góry