reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przypomina mi się taka historia z jednego porodu. Pacjentka przeprasza lekarza że ona nie ogolona, ale jakoś jej za ciężko itp. Tłumaczy się biedna totalnie, że ma busz między nogami. Lekarz z tekstem, że spokojnie. A potem zagląda między nogi i tekst, że to nie busz tylko gęsty las tropikalny. Pacjentka bordowa a reszta sali ubaw po pachy [emoji3]
Hahaha

reklama
Ja ostatnio moją jakoś rozśmieszyłam podczas badania że aż poklepała mnie po nodze a potem stała i się jej trzymała pochylona, bo się zapowietrzyła :D
Takich lekarzy lubię. A że akurat ginekologow to znam wielu to widziałam już różne podejścia do kobiet. Zwłaszcza w szpitalu

Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!

Dzień dobry u mnie lato aktualnie 24 stopnie
Zupa się już gotuje ziemniaki obrane jeszcze pulpety z indyka musze zrobić na parze mamie i tatowi i jakiś sos a my z Łukaszem grila sobie zrobimy mamy jakieś ryby i mięsa
Ja wstałam przed 10:00 wyspana zrelaksowana nic nie boli nie ciągnie
Pije kawę patrzę na moj syf i mam blogi spokój ...
Za mną chodzi wódka z Red bullem :)

uff a myslalam ,ze tylko ja mam pociag do alkoholu w ciazy...w sylwestra szampana mi sie chcialo a nie lubie ! Wina dobrego, wytrawnego bym wypila ....
Co do depilacji ... ostatnio robilam to z lustrem ale i tak bylam zaskoczona jak to brzydko wyglada :oo:
A na ktg sie nie deplowalam bo po co a pani zaprosila i na fotel:errr: jeszcze studenta miala obok :szok:

uff a myslalam ,ze tylko ja mam pociag do alkoholu w ciazy...w sylwestra szampana mi sie chcialo a nie lubie ! Wina dobrego, wytrawnego bym wypila ....
Co do depilacji ... ostatnio robilam to z lustrem ale i tak bylam zaskoczona jak to brzydko wyglada :oo:
A na ktg sie nie deplowalam bo po co a pani zaprosila i na fotel:errr: jeszcze studenta miala obok :szok:
O kurde[emoji16] chociaż myślę, że nieogolona kobieta to nic nowego [emoji16]

reklama
Do góry