reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez mam w planach pierwsze co schlastac się jak zul drinkami a będę mieszać a co!!

Dzień dobry u mnie lato aktualnie 24 stopnie
Zupa się już gotuje ziemniaki obrane jeszcze pulpety z indyka musze zrobić na parze mamie i tatowi i jakiś sos a my z Łukaszem grila sobie zrobimy mamy jakieś ryby i mięsa
Ja wstałam przed 10:00 wyspana zrelaksowana nic nie boli nie ciągnie
Pije kawę patrzę na moj syf i mam blogi spokój ...
Dżizas blogi spokój??? Coś Ty dodała do tej kawy?? [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Też chcę [emoji6]

Co do golenia się, to na szczęscie udaje mi się nie nosic tam fryzury na niemieckiego dyktatora. Zawsze po patrze za pomocą lusterka jak to wygląda. I ostanio patrze, a tam kilka miejsc zostawionych. Patrze na to taka upocona, sapiąca bo golenie przecież mega ciężka sprawa i macham ręką mówiąć "a ****, przynajmniej paznokcie mam ładne, ogolę się po porodzie" :D

No golenie jest teraz straszne... w ogóle to wyskoczył mi kolejny żylak na wargach więc chyba odpuszczę golenie podwozia żeby ich nie naruszyć... pójdę jak yeti do porodu. Żeby dziecko wyszło będą musieli użyć sekatora i ściągnąć pajęczyny.. [emoji3][emoji3]
Przypomina mi się taka historia z jednego porodu. Pacjentka przeprasza lekarza że ona nie ogolona, ale jakoś jej za ciężko itp. Tłumaczy się biedna totalnie, że ma busz między nogami. Lekarz z tekstem, że spokojnie. A potem zagląda między nogi i tekst, że to nie busz tylko gęsty las tropikalny. Pacjentka bordowa a reszta sali ubaw po pachy [emoji3]

Co do golenia się, to na szczęscie udaje mi się nie nosic tam fryzury na niemieckiego dyktatora. Zawsze po patrze za pomocą lusterka jak to wygląda. I ostanio patrze, a tam kilka miejsc zostawionych. Patrze na to taka upocona, sapiąca bo golenie przecież mega ciężka sprawa i macham ręką mówiąć "a ****, przynajmniej paznokcie mam ładne, ogolę się po porodzie" :D
Paznokcie ważna sprawa[emoji16]jak myślę o swojej wizycie u gina w środę to też się zastanawiam na co postawić. Paznokcie czy podwozie??

może paznokcie, a podczas badania machaj dłońmi przed twarzą gina, żeby widział je a nie zarośniete podwozie?
Mój gin podczas badania na samolocie uwielbia że mną dyskutować na różne tematy. Czasami aż się dziwnie czuje. Gapi mi się między nogi i gada o nowej włoskiej knajpie w mieście [emoji16][emoji16][emoji16]uwielbiam go bo potrafi każdy wstyd przełamać.

reklama
Mój gin podczas badania na samolocie uwielbia że mną dyskutować na różne tematy. Czasami aż się dziwnie czuje. Gapi mi się między nogi i gada o nowej włoskiej knajpie w mieście [emoji16][emoji16][emoji16]uwielbiam go bo potrafi każdy wstyd przełamać.
Ja ostatnio moją jakoś rozśmieszyłam podczas badania że aż poklepała mnie po nodze a potem stała i się jej trzymała pochylona, bo się zapowietrzyła :D

Do góry