Ja chyba coś uwarunkowane genetycznie mam bo mama też już po operacji kręgosłupa... Więc chyba po prostu mamy jakiś ze słabej "selekcji".. :/ no co zrobić.niestety znam ten bol, nie z ciazy a z przepukliny dysku ... dzielnie ja znosilam bo przeciez kazdego boli kregoslupdopiero jak mi odcielo nerwy wyladowalam na rezonansie i lekarz byl w szoku , ze tak ogromna przepuklina do tej pory nie leczona... tylko wtedy juz byla do operacji i to niestety nie mininwazyjnej ...tak sie ladnie zalatwilam!
reklama
arona
Fanka BB :)
Moja czesto miala rwe ale nie bylo przyczyn ,moze jakies skrzywienia ale to wszyscy maja, dlatego mnie sie wydawalo, ze to trzeba wytrzymywac i tyle ... u Ciebie o tyle optymistycznie , ze faktycznie moze byc przez ucisk malenstwa...Ja chyba coś uwarunkowane genetycznie mam bo mama też już po operacji kręgosłupa... Więc chyba po prostu mamy jakiś ze słabej "selekcji".. :/ no co zrobić.
Zobaczymy po porodzieMoja czesto miala rwe ale nie bylo przyczyn ,moze jakies skrzywienia ale to wszyscy maja, dlatego mnie sie wydawalo, ze to trzeba wytrzymywac i tyle ... u Ciebie o tyle optymistycznie , ze faktycznie moze byc przez ucisk malenstwa...
martaaa515
Dołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]
Ja tak miałam jakiś czas ale na szczęście minęło.. Teraz tylko te plecyDołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]
ania081991
Aktywna w BB
wybierz się może na fizjoterapie, ja raz w tygodniu chodzę i jakoś funkcjonuje chociaż też czasem boli, że nie jestem w stanie się przekręcić na łóżku więc rozumiem Cię doskonaleJa tak miałam jakiś czas ale na szczęście minęło.. Teraz tylko te plecy
niemamco
Dołączam do posiadaczek zgagi... już tydzień wieczorem męczę się okrutnie. Nie ma znaczenia co zjem i tak zawsze wieczorem przyjdzie a ostatnio już nawet w dzień odbija mi się ogniem [emoji33]
Mam dokładnie to samo! Od tygodnia zgaga cały czas, wcześniej tez miałam ale na ogół wieczorami.
Onaszczesliwa2018
Haha to i tak późno [emoji16]hej !
Ja dzis chcialam jechac na polowanie ubranek i ogladanie wozkow do wiekszego miasteczka ale wieje i opaday czasem .... zlosliwosc losu no
Stanelam na wage i tez dobila, idziemy w strone dziesiatego kilograma buuu ... chyba oglosze maj miesiacem narzekan, najlepiej mi to idzie![]()
reklama
martaaa515
Współczuję tych pleców... mnie wszystko boli jak więcej pochodzę a wczoraj trochę przesadziłam, może dziś trochę więcej poleżęJa tak miałam jakiś czas ale na szczęście minęło.. Teraz tylko te plecy
Podziel się: