reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Do pojemnika na proszek. Jedna paczka i najdłuższy cykl prania przy max temperaturze.

O dzięki! Zrobiłam sobie skrina :tak:

@Jola92 to mojito nawet jest niezle! Ten nasz znajomy który ma lodziarnie na wilanowie ma tez te napoje u siebie, ale cytrynowy i pomarańczowy, muszę mu powiedzieć żeby sprowadził tez ten. Bez środków konserwujących podobno ;) na lato z lodem jak znalazł

reklama
Rodzina nawet jesli zjadla ryz nic sie nie stalo, nawet nie pamietaja a buty slawne i napewno bardziej przydatne :D
Mi sie ciagle takie wpadki zdazaja w ciazy , ide robic czy wziac jedno a robie cos innego i dopiero po czasie jest :o
Ja też jestem hujową panią domu i ostatnio spaliłam kluski na parze. Da się? Dla mnie to nie problem ;)

Ikea :D
Jest najwygodniejszym fotelem na świecie! Serio, na każdym w ikei siadałam i ten bije wszystkie inne na głowę :)
Potwierdzam :) mega wygodny.
Dziewczyny czytam ale z pisaniem średnio, mamy teraz trochę młyn przez to odkopywanie fundamentów. Wszędzie wala się ziemia.

hej !
Ja dzis chcialam jechac na polowanie ubranek i ogladanie wozkow do wiekszego miasteczka ale wieje i opaday czasem .... zlosliwosc losu no :angry:
Stanelam na wage i tez dobila, idziemy w strone dziesiatego kilograma buuu ... chyba oglosze maj miesiacem narzekan, najlepiej mi to idzie :o

biedactwo ... oby szybko znowu zrobil mila niespodzianke !
jak twoj kregoslup ?
Szkoda gadać.. Jeśli o plecy chodzi to myślę że lepiej to już nie będzie, ewentualnie mozw być gorzej... Powiem mojej gin w pon o tym ale myślę że po prostu Maksiu uciska jakiś nerw, jakoś wytrzymam jeszcze trochę. Synuś coraz większy więc zaczynają się niedogodności

Szkoda gadać.. Jeśli o plecy chodzi to myślę że lepiej to już nie będzie, ewentualnie mozw być gorzej... Powiem mojej gin w pon o tym ale myślę że po prostu Maksiu uciska jakiś nerw, jakoś wytrzymam jeszcze trochę. Synuś coraz większy więc zaczynają się niedogodności
warto wspomniec moze poleci fizjoterapie np ?

reklama
No zobaczymy.. Bo nie ukrywam że idzie się umęczyć i wczoraj np szłam już ze łzami w oczach.. :(
niestety znam ten bol, nie z ciazy a z przepukliny dysku ... dzielnie ja znosilam bo przeciez kazdego boli kregoslup :confused: dopiero jak mi odcielo nerwy wyladowalam na rezonansie i lekarz byl w szoku , ze tak ogromna przepuklina do tej pory nie leczona... tylko wtedy juz byla do operacji i to niestety nie mininwazyjnej ...tak sie ladnie zalatwilam!

Do góry