reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dopóki sobie nie wyobrazisz, że musisz wypchnąć 4kg dziecko wiadomo skąd i którędy to wydaje się faktycznie spoko :D Obawiam się że mój plan "urodzić i nie zesrać się w trakcie" może nie wypalić :D

Przypomina mi się tekst z przyjaciół, kiedy Phoebe rodzi i tłumaczy chyba Chandlerowi ze to tak jakby przepchnęli mu kartofla nosem [emoji23][emoji23]

reklama
Dziewczyny, co ja odwaliłam.... Jakiś czas temu któraś z Was pisała, że dobrym sposobem na umycie pralki jest wrzucenie do niej 2 tabletek do zmywarki i nastawienie prania. Stwierdziłam, że dziś mam dobry dzień na porządki więc chciałam to zrobić. Nie wiem co poszło nie tak? Czy mój wrodzony talent do pakowania sie w kłopoty czy mózg ciążowy ale zrobiłam wszystko na odwrót. Tak, dobrze myślicie...Wrzuciłam kapsułkę do prania do zmywarki i nastawiłam zmywanie...Czekam z wiadrem, mopem i gąbką na katastrofę w postaci piany wylewającej się ze zmywarki

Jolkaaaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jesteśmy w hotelu, mój M. Ogląda mecz Roma- Liverpool i drze paszcze bo przegrywają a ja kwicze na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Pijesz do mnie z tymi ziemniakami raz mi się zdażyło
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
No ejjjjj

Ale królestwo masz boskie z tym fotelem na czele
Ty buty kupilas ? W
Jolkaaaaaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jesteśmy w hotelu, mój M. Ogląda mecz Roma- Liverpool i drze paszcze bo przegrywają a ja kwicze na łóżku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
remis juz jest ale wciaz zle to wyglada tez mi to leci:D

reklama
Do góry