Margana
Fanka BB :)
Nam na pewno wszystko bedzie obojetne poza tym zeby miec to juz za soba[emoji6]Niewiem może się mylę, ale myślę że dla nich to norma a nam podczas porodu będzie to obojętne [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam na pewno wszystko bedzie obojetne poza tym zeby miec to juz za soba[emoji6]Niewiem może się mylę, ale myślę że dla nich to norma a nam podczas porodu będzie to obojętne [emoji16]
ja mialam mniejsze dzieci, na porodowke zabrali jak juz bylo pelne rozwarcie ale nie wiem ile tam bylam ... bol byl wsciekly ... czlowiek chcial zwiacHaha, az na to to bym nie liczyla. Ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Z czasem akurat nie bylo problemu, bo na porodowce spedzilam 4 godziny. Nawet bie wiem kiedy to zlecialo. A problem byl z intesnywnoscia, wielkoscia i w ogole odvzuciami. Tak sobie zawsze mysle, ze gdyby to trwalo dluzej to bym chyba nie przezyla[emoji6]
ja tu od niedawna a rowno nabijamU nas podpisuje się zgodę na lewatywę.
Wiecie, że nasze lipcowe forum ma najwięcej postów na tle innych ? ( Mam na myśli przyszłe mamy i podział na m-ce) szok 71 tys postów, inne mają po 17 tys lub mniej :-) :-)
U nas podpisuje się zgodę na lewatywę.
Wiecie, że nasze lipcowe forum ma najwięcej postów na tle innych ? ( Mam na myśli przyszłe mamy i podział na m-ce) szok 71 tys postów, inne mają po 17 tys lub mniej :-) :-)
Super, no i gratuluję zakupu [emoji106]Od jutra mam męża w domu i wreszcie dokończymy urządzanie domu po remoncie. Dzisiaj przywieźli nam nowy zakup - suszarkę kondensacyjna i jaram się praniem i suszeniem jak prawdziwa pani domu. Liczę że ułatwi nam życie, gdy dojdą do prania jeszcze rzeczy Stasia![]()
No dokladnie tak jak napisalas, czlowiek chcialby zwiac a wyjscia nie ma[emoji6]ja mialam mniejsze dzieci, na porodowke zabrali jak juz bylo pelne rozwarcie ale nie wiem ile tam bylam ... bol byl wsciekly ... czlowiek chcial zwiactylko wyjscia nie ma
rozumiem twoj strach doskonale!
Super, no i gratuluję zakupu [emoji106]
A jaki model kupiłaś? Napisz koniecznie jak się sprawdza(ja będę kupowała za jakieś 2 tygodnie.....)
Zrobiłam z tego co miałam czyli kasza jaglana + soczewica czerwona+przyprawy wyszło pysznieWege klopsiki brzmią bardzo apetyczniez czego robisz? [emoji6]
Ja dzisiaj mam z pieczonego buraka i ciecierzycy, tylko jeszcze sosu nie mam żadnego, ale nim O wróci, to coś wymyślęna razie kilka zjadłam z chlebem [emoji23]
A budyń z kaszy jaglanej też bardzo często robię
I krem owocowy itd [emoji6]
Współczuję problemów zatokowo - katarowych...
Ale super, że udało się odwiedzić psinę![]()
Dziękuję, że wierzysz w powodzenie mojego planu!Haha, spokojnie. Organizm zwykle sam sie przeczyszcza przed porodem[emoji6]
Ja tez jeszcze nie czuje jakieś super wielkiej miłosci jak to każdy opisuje. Bardziej poczucie obowiązku i odpowiedzialność. Miłość też przyjdzieTo ja jestem jakas inna, bo u mnie powstala sporo pozniej[emoji53]
Mamy tak doborowe towarzystwo z którym nie wstydzę się rozmawiac nawet o kupie, że te posty same sie nabijająU nas podpisuje się zgodę na lewatywę.
Z soczewicy też robię czasem i bardzo lubię [emoji6]Zrobiłam z tego co miałam czyli kasza jaglana + soczewica czerwona+przyprawy wyszło pysznieAle wyszło ich na 4 dni dla 2 osób więc część już zamroziłam na jakiś leniwy dzień
Zrobiłam dziś tez brownie z fasoli czerwonej i tak mi smakuje, że z trudem powstrzymuję się od jedzenia. Ł jest w pracy i wraca w nocy więc chce żeby coś mu zostało
Dziękuję, że wierzysz w powodzenie mojego planu!
Ja tez jeszcze nie czuje jakieś super wielkiej miłosci jak to każdy opisuje. Bardziej poczucie obowiązku i odpowiedzialność. Miłość też przyjdzie![]()
Mamy tak doborowe towarzystwo z którym nie wstydzę się rozmawiac nawet o kupie, że te posty same sie nabijają
Jak mnie nie było to zdążyłam dosmażyć resztę pulpecików, wstawić pranie i je rozwiesić, upiec ciasto i wyprasować ostatnią turę rzeczy młodego. A teraz leże i wcinam lody i odpoczywam![]()