Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
w 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)
Ale jak liczysz ovu?? Skoro okresu nie masz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)
Ja rzygałam dalej jak widziałam i mam syna [emoji6]
A widzisz.... Każda inaczej i o niczym to nie świadczy Ja tak samo jak Ty chafciłam a jest córa!
Ja rzygałam dalej jak widziałam i mam syna [emoji6]
Ja też nie wiedziałam kiedy wypada owu bo to był pierwszy cykl po odstawieniu anty, ale np. 15go miałam delikatne bóle podbrzusza a 16go już to samo tylko dużo silniejsze, na okres było za wcześnie więc obstawiłam, że to właśnie owu potem wszystko się uspokoiłoAle jak liczysz ovu?? Skoro okresu nie masz?
Badam regularnie bo w rodzinie mam takie przypadki, ale wszystko idealnie. Badalam tez inne hormony, i bylo ok. Ogolnie mam problem z waga, ciezko mi cokolwiek zrzucic a kilogramow mam duzo za duzo. Poltora roku temu bylam tak zdesperowana, ze przeszlam na dietę bialkowa, gdzie w meczarniach zrzucilam 30 kg w pol roku, ale szybko mnie oczywiscie dopadl efekt jojo, i znów mam tyle samo. Cwiczylam duzo, do dietetykow przeroznych chodzilam, unarzekalam się lekarzom, i dalej nic. Jeszcze jak bym jadla nie wiadomo ile to bym rozumiała, ale staram sie jesc te 4-5 posilkow, slodyczy nawet nie lubie.
Masakrycznie wolno leci, jak pomyślę, gdzie tam lipiec to aż mi słabo Ogólnie to ja jestem trochę taki kłębek nerwów, mam nadzieję, że pod koniec miesiąca się będę mogła już cieszyć ciążą a nie myśleniem co będzie i jak będzie
No ja już się pogubiłam bo tyle nas ma wizytę 16.11 ale będzie się działo Trzymam kciuki za same dobre nowiny Ciekawe czy któraś z nas będzie miała bliźnięta Ja mam o 9:40 a Wy o której godzinie?
A w którym tygodniu jesteś?Byłam dzisiaj u ginekologa moje maleństwo obecnie ma 1 cm, wszystko jest w porządku termin 9 lipiec (urodziny mojej mamy)
26-27.10 testy OWU wyszły mi pozytywne, wiec pozytywnie zakładam ze 27.10 mogła być OWUAle jak liczysz ovu?? Skoro okresu nie masz?