reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja rzygałam dalej jak widziałam i mam syna [emoji6]

A widzisz.... Każda inaczej i o niczym to nie świadczy :) Ja tak samo jak Ty chafciłam a jest córa!

oar83e3khwztsxts.png

Ale jak liczysz ovu?? Skoro okresu nie masz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też nie wiedziałam kiedy wypada owu bo to był pierwszy cykl po odstawieniu anty, ale np. 15go miałam delikatne bóle podbrzusza a 16go już to samo tylko dużo silniejsze, na okres było za wcześnie więc obstawiłam, że to właśnie owu :) potem wszystko się uspokoiło :)

Badam regularnie bo w rodzinie mam takie przypadki, ale wszystko idealnie. Badalam tez inne hormony, i bylo ok. Ogolnie mam problem z waga, ciezko mi cokolwiek zrzucic a kilogramow mam duzo za duzo. Poltora roku temu bylam tak zdesperowana, ze przeszlam na dietę bialkowa, gdzie w meczarniach zrzucilam 30 kg w pol roku, ale szybko mnie oczywiscie dopadl efekt jojo, i znów mam tyle samo. Cwiczylam duzo, do dietetykow przeroznych chodzilam, unarzekalam się lekarzom, i dalej nic. Jeszcze jak bym jadla nie wiadomo ile to bym rozumiała, ale staram sie jesc te 4-5 posilkow, slodyczy nawet nie lubie.

No Ale teraz stan blogoslawiony wiec mozesz jesc i tyc [emoji13][emoji7]

Masakrycznie wolno leci, jak pomyślę, gdzie tam lipiec to aż mi słabo :p Ogólnie to ja jestem trochę taki kłębek nerwów, mam nadzieję, że pod koniec miesiąca się będę mogła już cieszyć ciążą a nie myśleniem co będzie i jak będzie :)
No ja już się pogubiłam bo tyle nas ma wizytę 16.11 :) ale będzie się działo :p Trzymam kciuki za same dobre nowiny :) Ciekawe czy któraś z nas będzie miała bliźnięta :-D Ja mam o 9:40 a Wy o której godzinie?

8:00;))

reklama
Do góry