Agatka29
Fanka BB :)
Napewno na jednym się nie skończyNo ja na razie obkupuję jednego maluszka ale kto wie co będzie dalej hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno na jednym się nie skończyNo ja na razie obkupuję jednego maluszka ale kto wie co będzie dalej hehe
Ja będę prała dopiero po przeprowadzce...Ja też musze się wziasc za pranie , a do prasowania teściowa się zaoferowała ,także piorę jak najwięcej niech ma co robić
Powolutku lepiej zacząć prac,później na nowym będziesz miała za dużo do roboty ;/Ja będę prała dopiero po przeprowadzce...
Chyba, że będzie się bardzo przeciągać, to wypiorę i zapakuję próżniowo..
Z pomocą w prasowaniu zaoferował się O (chociaż w ogóle nie potrafi...), więc będzie się uczył [emoji6]
Na razie planuję tylko podzielić ubranka, przejrzeć, które wymagają ewentualnie zamoczenia i mydła itd (mam ubranka od przyjaciółki, na na paru mogą być np plamki po mleku), i to zrobię w przyszłym tygodniu
A co do zakupów - kupiłam tylko parę rzeczy, jakoś zakupy nawet dla Hani mi nie wychodzą....
Ale muszę śpioszki kupić, bo mam jedne
(przyjaciółka nie lubiła, ubierała półspiochy, których mam zapas, bo młoda była wybitna w kwestii budzenia się [emoji23])
Ale jakoś tak ciężko mi się za cokolwiek wziąć
Na razie muszę nasze rzeczy poprasować, a potem może w końcu wezmę się za pita....
A jeszcze dwie torebki czekają na uszycie, w tym jedna dla mnie.. No bo wiadomo, szewc bez butów chodzi[emoji23]
Ja też czekam z praniem na pomalowanie pokoju. Nie mam gdzie indziej trzymać, komoda przeznaczona do tego stoi, ubranka poukładane, ale wyprać i wypracować je trzeba jeszcze.Ja będę prała dopiero po przeprowadzce...
Chyba, że będzie się bardzo przeciągać, to wypiorę i zapakuję próżniowo..
Z pomocą w prasowaniu zaoferował się O (chociaż w ogóle nie potrafi...), więc będzie się uczył [emoji6]
Na razie planuję tylko podzielić ubranka, przejrzeć, które wymagają ewentualnie zamoczenia i mydła itd (mam ubranka od przyjaciółki, na na paru mogą być np plamki po mleku), i to zrobię w przyszłym tygodniu
A co do zakupów - kupiłam tylko parę rzeczy, jakoś zakupy nawet dla Hani mi nie wychodzą....
Ale muszę śpioszki kupić, bo mam jedne
(przyjaciółka nie lubiła, ubierała półspiochy, których mam zapas, bo młoda była wybitna w kwestii budzenia się [emoji23])
Ale jakoś tak ciężko mi się za cokolwiek wziąć
Na razie muszę nasze rzeczy poprasować, a potem może w końcu wezmę się za pita....
A jeszcze dwie torebki czekają na uszycie, w tym jedna dla mnie.. No bo wiadomo, szewc bez butów chodzi[emoji23]
Pewnie jeszcze nie raz coś dokupię
To na pewno ale sporo z tego ( body z długim, getry i spodnie) są większe więc wystarczą na dłużej ja głównie kupowałam takie typowo letnie poprzednio nie było mi dane nacieszyć się ciążą, nie kupiłam kompletnie nic a teraz też długo czekałam.. Ale w końcu się przełamałam i coś tam od siebie też nie raz kupię
Strasznie , strasznie mi przykro... bede myslec o Tobie i Filipku i pamietaj,ze zawsze tu na Ciebie czekamy.... trzymaj sie mocno !Jest dziewczyny ciezko. Dzwonil doktor kretowicz i potwierdzil ze to wyrok. Ze dobrze bylo by porozmawiac z psycho. Boze dobrze ze D ma wolne i ze mam 3 dzieci zdrowych. Bo wiecej miec nie bede. Najgorsze to ze tak pozno....opluje tego z usg na fundusz...w 18 kretowiczowi juz nic nie pasowalo...mialam powtorzyc za tydz. A ze mialam 3 dni pozniej na nfz i powiedział ze jest ok to dalam spokoj. Boze a teraz co...... Rozpacz bo wszystko mam i po co jak nie bedzie malego. Zamiast chodzic na spacery bede musiala kupić trumienke. Dziewczyny narazie nie bede pisac...was dolowac. Bede was podglądać bo zwiazalam sie z wami. Zycze wam zdrowych maluszkow ! Ja musze szykowac sie na zalobe.....i ulozyc sobie w glowie wszystko