Agatka29
Fanka BB :)
To napewno ; D ja teżPewnie jeszcze nie raz coś dokupię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To napewno ; D ja teżPewnie jeszcze nie raz coś dokupię
Nie będę pocieszac, bo wiem że to nic nie da. Niedawno temat z siostra przerabialam. Tylko ona była w ciut młodszej ciąży, dzidziuś z wadą. I doskonale rozumiem że żadne słowa nie ukoja. To trzeba po prostu przeczekać Mimo wszystko, moje kciuki macie i nadzieję, że jeszcze jakoś się ułoży. Bo nie dopuszczam mysli, że może być gorzej.Dziewczyny jest bardzo zle.....nie tylko wada serca . podejrzenie wady genetycznej... Bede miec amo robione. Ale rokowania sa takie ze nie wyjde do domu z malym nigdy....... Z ta wada nie ratuja dzieci...wspomagaja jedynie ale nie operuja itd.
Maksiu obkupiony śliczne ubrankaPewnie jeszcze nie raz coś dokupię
Chociaz taki plus wiem że takie kupowanie wciąga, na szczęście ja nie mam weny poki co. I może lepiej, bo później się wyciąga z kartonu i myśli "kuuurde, takie ładne a nie ubralam"Ja sporo z tego dostałam Kupiłam co nie co
Ja synka z marca ,teraz będzie letnia też mam trochę tych ciuszkow ale korci mnie dokupić , ale tak jak piszesz będzie się jak cis dokupywaćJa mam tak, że na początek napewno starczy. Nie kupuje na zapas. Nie miałam nigdy dzieci w lecie, tzn nie rodzilam w takiej porze roku, nie wiem, czy nie będą upały takie żeby w samym bodziaku się wozić, a w razie co na bieżąco się dokupi. Przy córkach wielu rzeczy nie ubralam, bo wyrosły raz dwa, poza tym urodziły się duze, więc odrazu rozm 62 zakladalam. Grunt że podstawowe sa.
To na pewno ale sporo z tego ( body z długim, getry i spodnie) są większe więc wystarczą na dłużej ja głównie kupowałam takie typowo letnie poprzednio nie było mi dane nacieszyć się ciążą, nie kupiłam kompletnie nic a teraz też długo czekałam.. Ale w końcu się przełamałam i coś tam od siebie też nie raz kupięChociaz taki plus wiem że takie kupowanie wciąga, na szczęście ja nie mam weny poki co. I może lepiej, bo później się wyciąga z kartonu i myśli "kuuurde, takie ładne a nie ubralam"
Dziewczyny wracam do domu...mam skierowanie na bielanski na jutro bo mam bardzo duzo plynu. Waga jest pewna i to ze dzieci z nia zyja mc do roku....ale u nas duza wada serca wiec moga byc godziny. Jest jeszcze problem z pepowina bo jest dwunaczyniowa. Duzoooo tego szpakowate stopki. Siedze i wyje....D tez. Jakos jedziemy do domu...trzeba sie ogarnac bo dzieciaki czekaja. Ale najgorsze to ze nic da sie zrobic.....a wynik badan to jedynie potwierdzenie i szybsze rozwiazanie ciazy i jie ratowanie Filipka!
Miałam tak z synkiem i teraz mąż zniósł pudlo z najmniejszymi ciuszkami a tam naprawdę sporo z metkamiChociaz taki plus wiem że takie kupowanie wciąga, na szczęście ja nie mam weny poki co. I może lepiej, bo później się wyciąga z kartonu i myśli "kuuurde, takie ładne a nie ubralam"
Jasne, że to sprawia radosc. Tym bardziej tak jak mówisz, wcześniej nie dane było Ci się z tego cieszyć ja dlatego bardziej praktycznie patrzę bo to 3 ciąża i poza tym muszę obkupić też pozostała dwujke [emoji23]To na pewno ale sporo z tego ( body z długim, getry i spodnie) są większe więc wystarczą na dłużej ja głównie kupowałam takie typowo letnie poprzednio nie było mi dane nacieszyć się ciążą, nie kupiłam kompletnie nic a teraz też długo czekałam.. Ale w końcu się przełamałam i coś tam od siebie też nie raz kupię
No ja na razie obkupuję jednego maluszka ale kto wie co będzie dalej heheJasne, że to sprawia radosc. Tym bardziej tak jak mówisz, wcześniej nie dane było Ci się z tego cieszyć ja dlatego bardziej praktycznie patrzę bo to 3 ciąża i poza tym muszę obkupić też pozostała dwujke [emoji23]