reklama
kinga30
Fanka BB :)
Mi się szyjka nie skraca ale jak czuję to rozpieranie na dole to też mam strachJa raczej do terminu też nie dotrwam.
Mimo szwu i pessar szyjka skraca się od wewnątrz wykańczanie mnie to psychicznie.
Mi się szyjka nie skraca ale jak czuję to rozpieranie na dole to też mam strach
Ja jestem jeden ogromny kłębek nerwów. Mam już serdecznie dość tej ciąży. Leżę i wegetuję, głowa pełna myśli.
arona
Spore te dzieci mają czerwcówki, mój Maksiu miał w 27t0d 970gTa wczorajsza w 33, dzidziuś 2300 10 pkt
Czytałam. Jeden przedwczesny mam za sobą. Szykuję się na kolejny
Ja też czuje takie napieranie od paru dni... I już się boję czy może coś nie tak i co chwile chce mi się siku.. Może mały siedzi znów na pęcherzuMi się szyjka nie skraca ale jak czuję to rozpieranie na dole to też mam strach
arona
ja w poprzedniej ciazy mialam krotka szyjke od razu i powiedzieli, ze niema szans na donoszenie , znalazlam lekarza, ktory poprowadzil ... lezec nie mialam jak z 2 latka w domu jakos dotrwalismy do 36 tyg... tylko wtedy niemialam rozwarcia hmmm ...zagadka z tymi szyjkami .Czytałam. Jeden przedwczesny mam za sobą. Szykuję się na kolejny
kinga30
Ja mam glowke na dole i mnie tam cisnieJa też czuje takie napieranie od paru dni... I już się boję czy może coś nie tak i co chwile chce mi się siku.. Może mały siedzi znów na pęcherzu
reklama
Ja też czuje takie napieranie od paru dni... I już się boję czy może coś nie tak i co chwile chce mi się siku.. Może mały siedzi znów na pęcherzu
Głowa do góry. Musi być dobrze
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: