reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
pewnie ! najwazniejsze by zdrowe byly ... rosnac moga potem !
ja mam juz plus 9 kg prawie ....
z corka wchodzilam gruba w ciaze to rodzic szlam z 1 kg na plus a mala z 38tyg- 2700
syn z 36 tyg a wazyl 2800 , z nim wiecej przytylam ze 12 kg chyba
z obojgiem wymiotowalam do samego porodu ....

No ja z Nicole 23 kg s miala 2150 przy porodzie [emoji23][emoji23]ale wody chybs bo 6mscy zeszlo
Teraz juz 18 a dwa msce zostaly do tycia

Hej wszystkim. Dzisiaj mialam wizyte i niestety dostalam skierowanie do szpitala na patologie od lekarza z nfz[emoji53][emoji53] szyjka sie skraca i glowka bardzo nisko.
Zadzwonialm do lekarza prywatnego i jutro jadę do niego do szpitala żeby ocenil czy rzeczywiście musze do szpitala bo szyjka ma. 3cm... Wg mnie to duzo...
Mialyscie taka sytuacje??
Od rana jestem klebkiem nerwow...

reklama
Hej wszystkim. Dzisiaj mialam wizyte i niestety dostalam skierowanie do szpitala na patologie od lekarza z nfz[emoji53][emoji53] szyjka sie skraca i glowka bardzo nisko.
Zadzwonialm do lekarza prywatnego i jutro jadę do niego do szpitala żeby ocenil czy rzeczywiście musze do szpitala bo szyjka ma. 3cm... Wg mnie to duzo...
Mialyscie taka sytuacje??
Od rana jestem klebkiem nerwow...
Hej , ja z szyjka 3 cm startowałam u mnie w szpitalu nic nie robią,dopiero jak szyjka ma poniżej 2,5 to coś działają ;/
A ty jaka wczesniej szyjkę ?

Do góry