reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na szczęście nie muszę się kłuć ,cukry mam dobre,a te jednorazowe wyskoki to muszę uważać na to żeby na noc nie jeść nabiału i takie drobnostki następna wizyta 6 czerwca także sporo czasu ;)
@kinga30 super wieści !!! I jaka już duża dzidzia ;)
@Margana u Ciebie też duża dzuewczynka rośnie
Najwaznuejsze że wszystko oki !!
Super ze cukry masz ok. U mnie na czczo przekraczaja norme niestety. Polozna wlasnie mowila ze cukry podnosza sie jak sie zje ta druga kolacje wlasnie nabialowa.

No mi tez mowil 30-32, a jak dzwonilam to powiedzial, ze 29 tez bedzie ok.
Ale w szoku jestem jak juz widac wszystko tsk ze szczegolami. Komory i przedsionki serca, komory mozgu, nerki, zoladek.
Maleństwa już są takie duże, że wszystko ładnie widać [emoji16][emoji16] ja też już się nie mogę doczekać i mam nadzieję, że buzie będzie tak ładnie widać [emoji16] bo też idę na 3/4D [emoji16]

reklama
Do góry