reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
Super ze wsio ok a mala juz spora.

Jestem. Wszystko dobrze. Mała już główka na dół i pani doktor mówi, że już raczej się nie zmieni. Szyjka długa zamknięta. Wymiary glowka na 30+1 a kość udowa 27+4 dzisiaj skonczony 28 tydzień waga 1340g[emoji5]️
Super,dobrze ze szyjka ok i malutka twoja panna juz nie jest. Oj rosna nam te malenstwa teraz.

28t6d . Niby o tydzien wieksza, ale kekarz twiwrdzi, ze moze byc wieksza od corki. Oczywiscie moze nie oznacza, ze na pewno bedzie[emoji6]
Pewnie, że tak :) im starsza ciąża tym o więcej sprzęt może się mylić :) tak mi mówił lekarz :) no i każdy sprzęt podaje inny wynik :) np. U mojego ginekologa podaje inaczej niż na prenatalnych u innego

reklama
Śliczne zdjęcia [emoji16][emoji16][emoji16] piękna dziewczynka [emoji16][emoji16] szybko miałaś te trzecie prenatalne jak jeszcze przed 29tc [emoji16] mi lekarz kazal dopiero w 30t0dniu
No mi tez mowil 30-32, a jak dzwonilam to powiedzial, ze 29 tez bedzie ok.
Ale w szoku jestem jak juz widac wszystko tsk ze szczegolami. Komory i przedsionki serca, komory mozgu, nerki, zoladek.

Do góry