reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dobrze, że to mija a nie trwa cały dzień [emoji16] u mnie to jest trochę tak jakbym była przejedzona... Nawet jak wstanę rano to jak bym zjadła 2kg kopytek
A możesz nie pisać o kopytkach...? [emoji33]
Właśnie narobiłaś mi smaka, i chyba zrobię na kolację [emoji23][emoji23][emoji23]

tam gdzie ja rodze daja do rodzenia taki fartuch chyba najlepiej dopytac

dokladnie ... moj nawet nie ma swiadomosci ile co kosztuje bo u nas jest odział taki:
wypłata meza - splaca kredyt za dom reszta odklada + swoje kieszokowe hahah :D
moja wyplata - wszystkie rachunki domowe, zajecia dodatkowe dziecka, podatki,
kasa z sklepu - wyprawka dla dziecka, remont, moje wydatki :D - waciki

jak ost zroilam liste platnosci i zsumowalam to moj maz byl w szoku jemu sie wydawalo ze za darmo wszystko mamy...

Wlasnie u mnie w szpitalu nie dają nic, myślałam o wielkiej koszuli rozpinane z przodu, żebym miała możliwość kangurowania po porodzie. Chyba muszę zajrzeć do Primarka.

Co do brania tabletek przez facetów i zaufania
No way!!!! [emoji23]
Ja bym musiała codziennie pytać Łukasz „ wziąłeś”?? A on i tak by nie pamiętał wiec w tej kwesti 0 zaufania [emoji23]
Wlasnie ja tez bym nie zsufala. Mojemu jak witaminy dam to lyka przez kilka dni i koniec[emoji6]

reklama
Wlasnie u mnie w szpitalu nie dają nic, myślałam o wielkiej koszuli rozpinane z przodu, żebym miała możliwość kangurowania po porodzie. Chyba muszę zajrzeć do Primarka.

najlepiej kup dwie bo ta po porodzie raczej do kosza idzie brudna od krwi mi od razu kazali sciagnac i zalozyc swoja jak lezalam po porodzie 2 godz z córką

Do góry