reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dobrze, że to mija a nie trwa cały dzień [emoji16] u mnie to jest trochę tak jakbym była przejedzona... Nawet jak wstanę rano to jak bym zjadła 2kg kopytek
A możesz nie pisać o kopytkach...? [emoji33]
Właśnie narobiłaś mi smaka, i chyba zrobię na kolację [emoji23][emoji23][emoji23]

tam gdzie ja rodze daja do rodzenia taki fartuch chyba najlepiej dopytac

dokladnie ... moj nawet nie ma swiadomosci ile co kosztuje bo u nas jest odział taki:
wypłata meza - splaca kredyt za dom reszta odklada + swoje kieszokowe hahah :D
moja wyplata - wszystkie rachunki domowe, zajecia dodatkowe dziecka, podatki,
kasa z sklepu - wyprawka dla dziecka, remont, moje wydatki :D - waciki

jak ost zroilam liste platnosci i zsumowalam to moj maz byl w szoku jemu sie wydawalo ze za darmo wszystko mamy...

Wlasnie u mnie w szpitalu nie dają nic, myślałam o wielkiej koszuli rozpinane z przodu, żebym miała możliwość kangurowania po porodzie. Chyba muszę zajrzeć do Primarka.

Co do brania tabletek przez facetów i zaufania
No way!!!! [emoji23]
Ja bym musiała codziennie pytać Łukasz „ wziąłeś”?? A on i tak by nie pamiętał wiec w tej kwesti 0 zaufania [emoji23]
Wlasnie ja tez bym nie zsufala. Mojemu jak witaminy dam to lyka przez kilka dni i koniec[emoji6]

reklama
Wlasnie u mnie w szpitalu nie dają nic, myślałam o wielkiej koszuli rozpinane z przodu, żebym miała możliwość kangurowania po porodzie. Chyba muszę zajrzeć do Primarka.

najlepiej kup dwie bo ta po porodzie raczej do kosza idzie brudna od krwi mi od razu kazali sciagnac i zalozyc swoja jak lezalam po porodzie 2 godz z córką

Do góry