Karla88
Fanka BB :)
wlasniie @Onaszczesliwa2018 co ci lekarka powiedziala na te bole???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz nie pisać o kopytkach...? [emoji33]Dobrze, że to mija a nie trwa cały dzień [emoji16] u mnie to jest trochę tak jakbym była przejedzona... Nawet jak wstanę rano to jak bym zjadła 2kg kopytek
Hahaha [emoji16][emoji16][emoji16] ja tak tylko dla przykladu bo sama daawno nie jadłam [emoji16][emoji16][emoji16]A możesz nie pisać o kopytkach...? [emoji33]
Właśnie narobiłaś mi smaka, i chyba zrobię na kolację [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też dawno nie jadłam, ale lubię, i dzisiaj zjem [emoji23]Hahaha [emoji16][emoji16][emoji16] ja tak tylko dla przykladu bo sama daawno nie jadłam [emoji16][emoji16][emoji16]
tam gdzie ja rodze daja do rodzenia taki fartuch chyba najlepiej dopytac
dokladnie ... moj nawet nie ma swiadomosci ile co kosztuje bo u nas jest odział taki:
wypłata meza - splaca kredyt za dom reszta odklada + swoje kieszokowe hahah
moja wyplata - wszystkie rachunki domowe, zajecia dodatkowe dziecka, podatki,
kasa z sklepu - wyprawka dla dziecka, remont, moje wydatki - waciki
jak ost zroilam liste platnosci i zsumowalam to moj maz byl w szoku jemu sie wydawalo ze za darmo wszystko mamy...
Fajne zakupy[emoji3]Przyszła w koncu paczka z H&M. Czekałam 2,5 tygodnia :O Ale to juz koniec z zakupami Mam już wszystko Ta bluza i kombinezony z kapturkiem to 74. Reszta 62 z przewagą 68. Brakowało ubranek na chłodniejsze dni, ale oczywiscie kupiłam mnóstwo innych ubrań. Uwaga chwalę sie Zobacz załącznik 849641 Zobacz załącznik 849642 Zobacz załącznik 849643 Zobacz załącznik 849644 Zobacz załącznik 849645
To w snach jest na odwrot, wiec mozesz byc spokojna[emoji3]Mi się dziś śniło ze miałam raka piersi wyczułam guza
Jprdl ... co za głupoty całe rano obmacywalam cycki
A możesz nie pisać o kopytkach...? [emoji33]
Właśnie narobiłaś mi smaka, i chyba zrobię na kolację [emoji23][emoji23][emoji23]
Wlasnie ja tez bym nie zsufala. Mojemu jak witaminy dam to lyka przez kilka dni i koniec[emoji6]Co do brania tabletek przez facetów i zaufania
No way!!!! [emoji23]
Ja bym musiała codziennie pytać Łukasz „ wziąłeś”?? A on i tak by nie pamiętał wiec w tej kwesti 0 zaufania [emoji23]
Wlasnie u mnie w szpitalu nie dają nic, myślałam o wielkiej koszuli rozpinane z przodu, żebym miała możliwość kangurowania po porodzie. Chyba muszę zajrzeć do Primarka.