Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Co się dzieje slonkoA u mnie jakiś dołek :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się dzieje slonkoA u mnie jakiś dołek :/
Co się dzieje? Mi się dopiero poprawił nastrójA u mnie jakiś dołek :/
Ja to już dzisiaj sobie nawet popłakałam, może wypuść lzy czasami to pomaga trochę robi się lzej jak jest smutnoWłaśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
poprzegladaj te malenkie ubranka, zjedz cos dobrego, posluchaj ruchow malenstwa i moze bedzie lepiejWłaśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
Będzie dobrze :* nie masz się co martwić tak myślę jutro na pewno będzie lepszy dzień i tak jak mówisz hormony szaleją skądś to znam ostatnie 2 tyg u mnie były tragiczne teraz jest jakoś lepiej mimo że mieszkam w totalnym syfie na placu remontuWłaśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
Też czytamAle majówki już się rozpakowuja
Nieraz też tak mam ;/ chyba u każdej z nas pojawiają się takie dniWłaśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/