reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/

Właśnie nic się nie dzieje leżę przed tv mąż sprząta właśnie pierze dywan ale jakoś tak mi smutno nie wiem chyba hormony szaleja po prostu :/
Będzie dobrze :* nie masz się co martwić tak myślę :) jutro na pewno będzie lepszy dzień i tak jak mówisz hormony szaleją :) skądś to znam :) ostatnie 2 tyg u mnie były tragiczne teraz jest jakoś lepiej mimo że mieszkam w totalnym syfie na placu remontu :D

Właśnie nawet jeszcze nie sciagnelam ciuszków ze strychu cc na początek czerwca a mnie ciągle coś blokuje :/ jak tak będzie to w końcu ze wszystkim męża zostawię i się biedny zameczy.. właśnie juz dziś płakałam bo nie wiedziałam co zjeść :D

reklama
Do góry