reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tam lubię być w ciąży. Moglabym być w niej czesciej. Wiadomo że są niedogodności ale ja sobie to tłumacze że nie mam co narzekać bo zawsze moze być gorzej.
Ja też :D Od samego początku nie mam żadnych dolegliwości, spodziewałam się cudów, wianków, rzygania itp a tu nic :p

Boże u mnie na bank po tylu miesiącach sex by ruszył poród [emoji16] zapytam lekarki jak będzie tak daleko czy możemy spróbować bo później połóg itd i wkoncu bedziemy rok w celibacie[emoji16]
Ooo masakra rok celibatu [emoji16]

reklama
Potwierdzam :) W 1 ciąży w niedzielę się nachodzilam trochę na schodach, w nocy jeszcze zamierzałam "wykorzystać" męża, ale on jakis film oglądał i zanim przyszedl to mnie już coś bralo :)
U nas w szpitalu jak któraś lazila po schodach to ochrzan dostawała że takie chodzenie góra dół jest niebezpieczne dla dziecka

No jeśli nie pozwoli lekarka do porodu A po porodzie chyba 6 tygodni o il3 się wszystko ładnie goji to sobie wyobraź [emoji16]
Nie chcę sobie wyobrażać [emoji85] A najlepsza byłam wczoraj :p Było już późno jak na mnie bo koło 21:15 więc padałam na twarz, leżeliśmy przed tv i oglądaliśmy film i zaczęłam molestować M [emoji23] a jak już był gotowy to powiedziałam, że idę spać [emoji16] [emoji23] Jestem okropna :p Ale może po kilku takich atrakcjach w końcu przejmie inicjatywę :D

Nie chcę sobie wyobrażać [emoji85] A najlepsza byłam wczoraj [emoji14] Było już późno jak na mnie bo koło 21:15 więc padałam na twarz, leżeliśmy przed tv i oglądaliśmy film i zaczęłam molestować M [emoji23] a jak już był gotowy to powiedziałam, że idę spać [emoji16] [emoji23] Jestem okropna [emoji14] Ale może po kilku takich atrakcjach w końcu przejmie inicjatywę :D
Naprawdę jesteś okropna [emoji23]

reklama
U nas w szpitalu jak któraś lazila po schodach to ochrzan dostawała że takie chodzenie góra dół jest niebezpieczne dla dziecka
U mnie to nie było celowe chodzenie po schodach góra dół, ale okoliczności tamtego dnia wymagały że trzeba było kilkanaście razy przejść się po schodach po coś (nie cały czas, ale kilkanaście razy w ciągu 1 dnia), a mój mąż miał złamaną nogę więc padło na mnie ;)

Do góry