Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A no to ok[emoji16] do mnie też sporo paczek w tym tygodniu przyjdzie [emoji16]Nie nie to jest tamta paczka co mowilam ze czekam na wyplate i zamawiam ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no to ok[emoji16] do mnie też sporo paczek w tym tygodniu przyjdzie [emoji16]Nie nie to jest tamta paczka co mowilam ze czekam na wyplate i zamawiam ;D
Mi sie od weekendu uzbieralo a pon wtorek brzydka pogoda bo wialo i padalo ... Wiec jak wstane to pralke wstawiam i na balkon pranie badz na dworNa szczęście w weekend wyprałam, ale za to mam spory stos prasowania...... [emoji15]
Ale stwierdziłam, że będę prasować w sobotę [emoji6]
Do mnie jeszcze dwie w tym tygodniuA no to ok[emoji16] do mnie też sporo paczek w tym tygodniu przyjdzie [emoji16]
Właśnie ja zawsze mowie, że dom to nie muzeum, jak ktos chce zobaczyć czy mam posprzątane to niech się zapowie a jak odwiedzić, pogadac to nie bedzie patrzył czy zdazylam dzisiaj poodkurzac [emoji5] nie lubię miec brudno ale czasami coś trzeba odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego [emoji5]
To wyslij go na spacer albo na zakupy[emoji23] zawsze ewentualnie możesz powiedzieć że to dla koleżanki, że zamówiła na Twój adres bo jej caly dzien w domu nie ma [emoji16]No właśnie o to chodzi hehe ,u mnie jak na złość kurier w porze obiadowej jak mąż w domu ;/
Chyba kazda nas w tym tyg czeka na jakiegos kuriera ;pA no to ok[emoji16] do mnie też sporo paczek w tym tygodniu przyjdzie [emoji16]
Jak się przeprowadzę, to będę szczęśliwą (oby [emoji39]) posiadaczką suszarki, więc liczę, że chociaż część suszenia mi odpadnieMi sie od weekendu uzbieralo a pon wtorek brzydka pogoda bo wialo i padalo ... Wiec jak wstane to pralke wstawiam i na balkon pranie badz na dwor
Jak ktoś chce, mogę potem zmierzyć, na ile się jedne i drugie rozciągają itd [emoji6]
(sesji zdjęciowej w majtkach nie będzie, ja tak nie potrafię...)
A co to masz na te kołki ? Pierwszy raz widzę ?
Oj ;( zawsze mozna cos wymyslic a dzwoni wczesniej kurier kiedy dostarczy przesylke ? Moze czasem do poludniansie udaNo właśnie o to chodzi hehe ,u mnie jak na złość kurier w porze obiadowej jak mąż w domu ;/
Oczywiście my wcześniej tylko we dwójkę byliśmy a dziennie było coś do zrobienia odkurzanie, kurze , pranie obiad itd gdzie też większość dnia nas nie było bo obydwoje w pracy , a przy dziecku to dopiero będzie co robić i na pewno nie będzie wszystko na tip top ale jakoś w ogóle mi to nieprzeszkadza [emoji16]Właśnie ja zawsze mowie, że dom to nie muzeum, jak ktos chce zobaczyć czy mam posprzątane to niech się zapowie a jak odwiedzić, pogadac to nie bedzie patrzył czy zdazylam dzisiaj poodkurzac [emoji5] nie lubię miec brudno ale czasami coś trzeba odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego [emoji5]