reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie ja zawsze mowie, że dom to nie muzeum, jak ktos chce zobaczyć czy mam posprzątane to niech się zapowie a jak odwiedzić, pogadac to nie bedzie patrzył czy zdazylam dzisiaj poodkurzac [emoji5] nie lubię miec brudno ale czasami coś trzeba odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego [emoji5]
d979a02ba3c5a8ed03a04c8f12f85886.jpg

Załączniki

• d979a02ba3c5a8ed03a04c8f12f85886.jpg
    d979a02ba3c5a8ed03a04c8f12f85886.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 244
Helou!

Ja dzisiaj w biegu, muszę z M. pojechać do lekarzy itp... miłego dnia!

@ani_anita, współczuję... rodzinna grypa żołądkowa jest najgorsza... @kinga30, zdrówka również dla Was!

Jak ktoś chce, mogę potem zmierzyć, na ile się jedne i drugie rozciągają itd [emoji6]
(sesji zdjęciowej w majtkach nie będzie, ja tak nie potrafię...)

O nieeeee jestem zawiedziona...! ;) :D

A co to masz na te kołki ? Pierwszy raz widzę ?

Też miałam te windi i kilka razy się przydały :tak:

reklama
Właśnie ja zawsze mowie, że dom to nie muzeum, jak ktos chce zobaczyć czy mam posprzątane to niech się zapowie a jak odwiedzić, pogadac to nie bedzie patrzył czy zdazylam dzisiaj poodkurzac [emoji5] nie lubię miec brudno ale czasami coś trzeba odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego [emoji5]
Oczywiście my wcześniej tylko we dwójkę byliśmy a dziennie było coś do zrobienia odkurzanie, kurze , pranie obiad itd gdzie też większość dnia nas nie było bo obydwoje w pracy , a przy dziecku to dopiero będzie co robić i na pewno nie będzie wszystko na tip top ale jakoś w ogóle mi to nieprzeszkadza [emoji16]

Do góry