Ale mam zabiezpieczone podwórko. No płot z każdej strony. Pod płotem nie przejdą bo drobna siatkę dałam. Tylko od strony dwuch swoich sąsiadów mam płot z drewnianych sztachet. I o ile jest fajna podmorowka że kot nie przejdzie dołem to po tych sztachetach pięknie się wdrapywały i łaziły po płocie. A jak kot się ludzi nie bał to przechodnie mogli pogłaskać, i ściągali na chodnik. A z tamtad to już pod auto blisko.Przykro mi, że miałaś takie kocie przeboje
A nie myślałaś o zabezpieczeniu podwórka tak, żeby kot nie mógł wyjść poza teren?
Mnie na razie łatwiej, bo mieszkanie, ale na balkonie siatka, okno zabezpieczone, itd., bure nigdy na dworze nie były.. Po przeprowadzce też nie będą w ogóle wychodziły na zewnątrz, chyba że za jakich czas, jak zabezpieczę...
I powiem ci, że jak wydawałyśmy koty z fundacji, to kastracja /sterylizacja i zabezpieczenie terenu były warunkiem podpisania umowy adopcyjnej, do niezabezpieczonego domu to tylko takie zupełne dzikuski, jak w schronisku się trafiały.... [emoji15]
reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
Cześć [emoji5] chciałam się przywitać[emoji6]ja tez lipcowa
martaaa515
Hahaha to dawaj znać jak znów coś kupisz dwa razy [emoji2][emoji2][emoji2]A ja nadal oblawiam się na ebay[emoji23] wczoraj jeszcze nianię taka z kamerka wylicytowalam, troszkę ciuszkow , i parę rzeczy jak wszystko przyjdzie to wstawię zdjęcia [emoji1]
Onaszczesliwa2018
To dobrze [emoji4]Już jest 120/80 więc poobserwuję jeszcze kilka dni i ewentualnie będę dzwonić. Z tego co narazie widzę to rano mam podwyższone a później się normuje. Zobaczymy [emoji4]
Na stronie bebetto masz wymiary stelaża po złożeniu. Ja tak sprawdzałam czy się zmieści. [emoji3]Heh no Matiza akurat nie mam, nie wiem jaki tam jest bagażnik Mam Landrovera Freelandera, a tam pomimo, że auto duże bagażnik dość mały i jeszcze butla z gazem. Dlatego nie wiem jaki wózek wybrać, żeby się stelaż zmieścił.
Onaszczesliwa2018
Witamy [emoji4] napisz coś o sobieCześć [emoji5] chciałam się przywitać[emoji6]ja tez lipcowa
kinga30
WitamyCześć [emoji5] chciałam się przywitać[emoji6]ja tez lipcowa
Witamy. Napisz coś o sobie.Cześć [emoji5] chciałam się przywitać[emoji6]ja tez lipcowa
Onaszczesliwa2018
Haha ok chociaż staram się być teraz bardziej uwazna[emoji23]Hahaha to dawaj znać jak znów coś kupisz dwa razy [emoji2][emoji2][emoji2]
reklama
Moni17.06
WitamyCześć [emoji5] chciałam się przywitać[emoji6]ja tez lipcowa
Podziel się: