reklama
Nowaja16
Fanka BB :)
Super z dziećmi zawsze wesoło <3U mnie też pada ale My dzisiaj i tak w domu. Kacper narazie humor ma, chodzi po domu i spiewa już 3 latka mam i uroslem Wam hahaha niemozliwy.
kinga30
Ja na początku mialam plan prania i prasowania w czerwcu ale już się coraz ciężej czuję wiec przełożyłam na maj. Jeszcze nasza pediatra mi się znowu pytała czy mi się z terminem nie pomylili, jak powiedziałam, że nie to upewniła się czy ciąża pojedyncza hahahaha ostatni raz jak mi się tak z Kacprem pytała to urodził się wcześniejZ dziećmi to chyba zawsze tak jest, że z ubrankami, rozmiarami itd na początkowy okres to loteria
A z wyprawką, praniem i prasowaniem... Myślicie, że plan odłożenia prania/prasowania na czerwiec to przesada? [emoji15]
No ja chcę dopiero po przeprowadzce... [emoji15]
A ostatnio jak o tym rozmawiałam z O, to powiedział, że będzie się uczył prasować, i że skoro ubranka to trzeba przede wszystkim "potraktować parą i żelazkiem", i że nie mają jakiś wymyślnych kształtów, to on chce pracować - powiem wam, że nadal w szoku jestem
Do tej pory wyprasował w życiu 1 (słownie jedną) koszulkę, zajęło mu to 45 minut prawie, więc - dobrze, że chce się uczyć [emoji23]
Męża wykorzystaj, albo może salon? Skoro nie sięgasz, to chyba lepiej, żebyś tego sama nie robiła... [emoji15]Zastanawiam się jak sobie z tym brzuchem zrobić pedicure. Nijak nie mogę sięgnąć. Zasapalam się jak stara lokomotywa.
Ja bym już poskładała, gdybym miała schody [emoji23]Dzień dobry
O kurcze, to masz niezły maraton przed sobą... oby szybko minęło..!
O to super...! Ciekawa jestem mega jak będzie wyglądać całość
Uffff, lepiej mi że nie jestem sama. Dzisiaj jest ok. Ale wcześniej też już raz miałam taką akcję, tylko nie pamiętam która pierś.
Rozumiem, dzisiaj jest dzień pt. "nie chce mi się"
@Darka83, łóżeczko będziecie już składać? Zastanawiam się właśnie kiedy jest dobry moment...
Ale u nas jest pusta sypialnia, i trochę inna sytuacja, bo łóżeczko składamy gdzieś, gdzie na razie nie mieszkamy... [emoji15]
Onaszczesliwa2018
Ojj kochany [emoji7]Z dziećmi to chyba zawsze tak jest, że z ubrankami, rozmiarami itd na początkowy okres to loteria
A z wyprawką, praniem i prasowaniem... Myślicie, że plan odłożenia prania/prasowania na czerwiec to przesada? [emoji15]
No ja chcę dopiero po przeprowadzce... [emoji15]
A ostatnio jak o tym rozmawiałam z O, to powiedział, że będzie się uczył prasować, i że skoro ubranka to trzeba przede wszystkim "potraktować parą i żelazkiem", i że nie mają jakiś wymyślnych kształtów, to on chce pracować - powiem wam, że nadal w szoku jestem
Do tej pory wyprasował w życiu 1 (słownie jedną) koszulkę, zajęło mu to 45 minut prawie, więc - dobrze, że chce się uczyć [emoji23]
Onaszczesliwa2018
Czyli chyba wraca do zdrowia [emoji1]U mnie też pada ale My dzisiaj i tak w domu. Kacper narazie humor ma, chodzi po domu i spiewa już 3 latka mam i uroslem Wam hahaha niemozliwy.
Onaszczesliwa2018
Co jest Agatka?@Galadriela i jak tam ?
Hej dziewczyny u mnie też dziś pochmurno pogoda pasuje do mojego nastroju tylko burzę bym dodała ; D
Onaszczesliwa2018
Na temat moich stop nawet się niewypowiadam [emoji16]Zastanawiam się jak sobie z tym brzuchem zrobić pedicure. Nijak nie mogę sięgnąć. Zasapalam się jak stara lokomotywa.
reklama
Wypoczywaj leżąc z nogami w górze.Dziewczyny poradzcie mi co jeszcze moge zrobic... pije od poczatku ciąży conajmniej 2 l wody, od miesiąca co drugi dzień pokrzywe, a czuje obrzeki nog. Dziś sie wazylam i w tydzień przytylam 1,5 kg.
Podziel się: