Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No zobaczymy jak wstane a będzie większe to pędzę do lekarza -oby nie było takiej potrzebyMi się wydaje, że to nie opryszczka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zobaczymy jak wstane a będzie większe to pędzę do lekarza -oby nie było takiej potrzebyMi się wydaje, że to nie opryszczka.
Ale masz dobrze moj już w pracyJa odpoczywam a małż mnie masuje [emoji16]
Az taka niedobra? Nigdy nie piłamJa mam taką zwykłą mojemu nieudalo się dostać nigdzie smakowej nawet w.polskim sklepie więc mecze się z tą zwykła ( zatykam nos i po polknieciu wydmuchuje to powietrze)[emoji23]
Ja już dzisiaj 2 kubki wypiłam. Młody biedny marudzi dzisiaj strasznieWłaśnie też się tak zbieram do kupna melisy i jeszcze jej nie mam a czasem ciezko mi się zasypia :/
Jej biedaczek oby mu przeszło jak najszybciej niestety teraz ta pogoda taka zdradliwa :/Ja już dzisiaj 2 kubki wypiłam. Młody biedny marudzi dzisiaj strasznie
No jakoś mi niepodchodzi [emoji16] chociaż wiesz jak to jest tyle ile ludzi tyle opiniii i smaków np dla mnie glukoza to było nic, a ta melisa to blee[emoji39] także zależy od upodobań [emoji16]Az taka niedobra? Nigdy nie piłam
No pogoda jedno, ale mąż też był taki zawalony.Jej biedaczek oby mu przeszło jak najszybciej niestety teraz ta pogoda taka zdradliwa :/
Biedaczek boli go to gardelko co [emoji20] a mąż też dalej chory?Ja już dzisiaj 2 kubki wypiłam. Młody biedny marudzi dzisiaj strasznie
Biedna :/Ja teraz wpycham jogurt w siebie nie jestem głodna ,ale znowu cukier wyjdzie zły także muszę jeść ;/