reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A muszę wam się pochwalić wylicytowalam na Ebay nowiutenki laktator z avent za 15 euro [emoji39]a na stronie internetowej gdzie miałam go koszyku to 39.99 także patrzę jaka ja oszczędna [emoji16] mam nadzieję , że nieprzyjdzie tylko karton hahaha[emoji16] jeszcze jeden licytuje bo locytowalam dwa jednocześnie bo myślałam że mi się nieuda wygrać gorzej jak wygram też ten drugi [emoji23]

Brava[emoji108][emoji108][emoji108][emoji108][emoji3]ja juz mam ale reczny a ty elektr?
Jesli bede miec problem z kp odkupie od ciebie [emoji14]

reklama
Jak dla mnie to najlepszy jest Sudocrem. Ale to jak juz jest odparzenie. Bepanthene tez jest dobre.
A dla samego zabezpieczenia pupy to wystarczy Alantan czy Linomag. Ale ja nie smariwalam pupy przy kazdej zmianie pieluszki.

A co do piersi to ja mialam poranione tylko po pierwszym karmieniu zaraz po porodzie. Potem juz z tym nie mialam problemow. Ponoc Bepanthen dobrze dziala i Maltan. Ale najlepiej to dziala nasz pokarm. Dobrze jest nawet dla zabezpieczenie po karmieniu posmarowac brodawki mleczkiem[emoji5]
A widzisz to dobrze wiedzieć dziekuje[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

No chyba, że od tylu przy komodzie [emoji23][emoji23][emoji23] jak facet ma nogi krotkie a kobieta długie to musi stać na taborecie hehehe [emoji16][emoji16][emoji16] ale kiedyś byłam z niskim facetem miał z 176 tylko i w szpilkach byłam wyższa... No, ale w miłości człowiek przymyka oko

Ja nie mowie o pozycji na stojaco bo wyedy mam 6 cm wiecej i moj mi nie siegnie[emoji23][emoji23]

W lozku czy ja na nim czy pod czy tyl przod to ok [emoji13][emoji13]

Słabo przybiera ż tego co mówiła no i że dzidzia mała bo 2 tyg mniejszą niż powinna

Hmmm mi mowi ze koniec 28 to do 1 kg czyki tydz nie dwa
Ale dr nie jestem
IMG_2152.JPG

Załączniki

• IMG_2152.JPG
    IMG_2152.JPG
    94,3 KB · Wyświetleń: 225
reklama
Do góry