reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To pozniej to chyba tylko mowienia sie tyczy. A generalnie takie rzeczy motoryczne czesto pozniej robia dzieci wieksze, bo im trudniej. Moja wszystko ciut pozniej robila.

Mozliwe masz racje moja 11 kg niecale i zaczela lazic caly pokoj i z 35 tc a jej niby riwiesnik 40 tc ma 14 kg I nie biega jak Nicole
Moze waga ciazy mowisz dzieciom?

reklama
A powiedz mi wiem że to już było gdzieś poruszane ale jaki najlepszy krem na oparzenia?linomag czy coś pomieszalam? A na piersi coś stosowałas?
Jak dla mnie to najlepszy jest Sudocrem. Ale to jak juz jest odparzenie. Bepanthene tez jest dobre.
A dla samego zabezpieczenia pupy to wystarczy Alantan czy Linomag. Ale ja nie smariwalam pupy przy kazdej zmianie pieluszki.

A co do piersi to ja mialam poranione tylko po pierwszym karmieniu zaraz po porodzie. Potem juz z tym nie mialam problemow. Ponoc Bepanthen dobrze dziala i Maltan. Ale najlepiej to dziala nasz pokarm. Dobrze jest nawet dla zabezpieczenie po karmieniu posmarowac brodawki mleczkiem[emoji5]

Do góry