reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
W pracy też odrazu powiedziałam i poszłam na chorobowe ☺

reklama
Gratuluje udanych wizyt. Ja wizytuje jutro, oby wszystko bylo ok.
Dzisiaj wieczorem jedziemy na koncert, takze troche rozrywki nas czeka zanim zostane uziemiona w domu ;)

No to super :) mnie też już rozpiera dlatego część już wie a rodzice jutro bo dopiero będą razem w domu tak to pewnie też byśmy już szybciej powiedzieli [emoji16]

Ja odkąd skończyłam macierzyński na pierwsze tak jestem na chorobowym i teraz drugie, więc dostanę pewnie bescheftigungsverboten i zostanę już w domu więc do pracy nadal nie wrócę ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie wiedzą wszyscy, i wiedzą, że mam problemy i dzięki temu dowiedziałam się poraz kolejny ile pomocnych osób mam obok siebie.
To bardzo dużo jak jest wsparcie u całej rodziny i wszystkich w kolo [emoji4]
Ja też trzymam kciuki za nas wszystkie i nasze maleństwa[emoji173]

A u mnie wiedzą wszyscy, i wiedzą, że mam problemy i dzięki temu dowiedziałam się poraz kolejny ile pomocnych osób mam obok siebie.

Tak jak u mnie. Nigdy bym sie nie zdecydowala na ciaze, gdyby nie wsparcie bliskich. Bez nich nie dalabym rady ogarnac wszystkiego kiedy juz bede musiala lezec. O psychice nie wspominajac ;)

U mnie jeszcze nikt nie wie tylko M . Postanowiliśmy poczekać jak już będzie wiadomo że ok. Pozatym mam tremę bo to trzecie dziecko i w dodatku nie planowane.

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak u mnie. Nigdy bym sie nie zdecydowala na ciaze, gdyby nie wsparcie bliskich. Bez nich nie dalabym rady ogarnac wszystkiego kiedy juz bede musiala lezec. O psychice nie wspominajac ;)
Dokładnie, to bardzo dużo daje. Wszystkim powiedziałam, że plamie, że jeszcze różnie może być. Ale to dzięki bliskim mam nadzieję i siłę

reklama
To jest najwazniejsze w rodzinie i bliskich! [emoji4] Też się cieszę że w mojej rodzinie są super relacje, gdyby komukolwiek cos się działo wszyscy zwarci i gotowi z pomocą [emoji173]

Wstala śpiąca królewna 3,5h drzemki [emoji6]

Do góry