reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

22.12 :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Czyli przed samymi świętami :) fajnie :) to córcia może już się chwalić w szkole ,że będzie miała rodzeństwo:))

reklama
Hej Dziewczyny!

Gratulacje wizyt! :)
Elodia Gratulacje[emoji7]

My jutro z rana będziemy mówić o dziecku moim rodzicom, raczej nie będzie to dla nich zaskoczeniem bo wiedzieli że planujemy następne [emoji4] rodzeństwo moje już wie, teściom na święta powiemy :)

Córcia sobie dzisiaj zrobiła długą drzemkę...spi już od 11:40 [emoji6]
Jak wstanie dam jej obiadek i ruszamy na spacer a przy okazji do sklepu, Black Freiday i wypatrzyłam fajna poduszkę i komplet pościeli ;)

Od rana byliśmy razem z m na zakupach teraz już pojechał do pracy..

Wrócę z córcia do domu to muszę brać się za sprzątanie...jak co piątek u mnie

kurde nie wiem czy czekać na tę wizytę do 30go u rodzinnego bo mam termin bo ciągle już chorobowe....czy iść już w przyszłym tygodniu do ginekologa....czy dopiero po tym 30stym....no nic muszę to przemyśleć...

Dzisiaj zrobiłam ostatni 4 test jaki miałam, w mgnieniu oka pozytywny....objawów nie ma więc cały czas taka troszkę niepewność ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Elodia super :) gratulacje [emoji173] trzeba było słychać koleżanek jak mówiły że wszystko będzie dobrze to byś się niepotrzebnie nie denerwowała :p

Elidi gratulacje [emoji5]
Mi dziś hormony szaleją płakać minsie chce i nawet nie wiem czemu ...
ja nikomu nie powiedziałam jeszcze nie wiem jakoś nie potrafię narazie w pon powiem szefowi tylko i może rodzicom i córce powiemy
Ja miałam pierwsza ciąże pozamaciczna i jakoś mam strach chociaż wiem ze wszystko Ok jest teraz pozatym od mojego męża szwagierka była w 8 tyg powiedziała nam i za 3 dni poroniła nie wiem ale to mnie jakoś blokuje boje się wogole jestem poschizowana i nie zachowuje się jak normalna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny musimy wierzyć że będzie wszystko dobrze! :)
Pozytywne myślenie jest teraz najlepsze dla naszych maleństw[emoji173]

A co do badań prenatalnych, my w pierwszej ciąży nie robiliśmy i teraz też nie będę robić :)
Wierzę że wszystko będzie dobrze :)

Kurde już ponad 3h [emoji44] i jeszcze śpi....chyba wezmę się już za jakieś sprzątanie [emoji4]
A jak się obudzi to obiad i ruszamy...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Elidi gratulacje [emoji5]
Mi dziś hormony szaleją płakać minsie chce i nawet nie wiem czemu ...
ja nikomu nie powiedziałam jeszcze nie wiem jakoś nie potrafię narazie w pon powiem szefowi tylko i może rodzicom i córce powiemy
Ja miałam pierwsza ciąże pozamaciczna i jakoś mam strach chociaż wiem ze wszystko Ok jest teraz pozatym od mojego męża szwagierka była w 8 tyg powiedziała nam i za 3 dni poroniła nie wiem ale to mnie jakoś blokuje boje się wogole jestem poschizowana i nie zachowuje się jak normalna

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja wszstkim najbliższym powiedziałam jak tylko testy wyszły mi pozytywnie . Taka radość mnie rozpiera ze nie potrafiłam tego utrzymać w tajemnicy ☺

reklama
Do góry