Przygotowania pełną parą aż sama zaczynam się zastanawiać nad ślubem [emoji14]Wczoraj przyszły obrączki, które powiększaliśmy Teraz leżą dużo lepiej
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Polecam fajne są te przygotowaniaPrzygotowania pełną parą aż sama zaczynam się zastanawiać nad ślubem [emoji14]
Nowaja16
Oj ja też polecam 14 października miałam ślub super sprawa i ten czas przed przygotowania <3Przygotowania pełną parą aż sama zaczynam się zastanawiać nad ślubem [emoji14]
Margana
17.30, a Ty?A o której masz wizytę?
Nawet tak nie mysl! Musi byc dobrze. Nalezy sie Wam to!
Dzięki kochana :*
No ja od dawna dla niebie nie mam na nic, wiec marze o tym zeby taka dodatkowa kase miec w koncu dla siebie.
...a Tobie się należy trochę egoistycznej przyjemności..! Mam nadzieję że będziesz miała taką możliwość...!!
@Marika92, kurde, noszenie kartonów to chyba niebardzo...?! Nie masz jakiegoś kuzyna, kolegi Twojego faceta, wujka, no nie wiem kogo- ale faceta który by spakowane kartony zaniósł gdzie trzeba?
Swoją drogą, do którego tygodnia można latać samolotem????
Od 7 mca musisz mieć zaświadczenie do samolotu i wypełnione coś co się nazywa MEDA- taki specjalny dokument ubezpieczeniowy. Właśnie Jola mi o tym przypomniała jak z nią gadałam, bo kiedyś pracowałam w ubezpieczeniach i faktycznie, jest taki wymóg. Ja będę tak na granicy właśnie- wylatujemy w skończonym 27 tyg, wracamy w skończonym 28 tyg.
Margana
Oj kochana przestan sie juz tak bac, bo sie wykonczysz do terminu. Spokojny pewnie przez pogode, tak jak i my. Moja tez mniej ruchawa dzis.Właśnie zaczął mnie brzuch pobolewa,mały jakiś taki spokojny chyba odczuwa mój smutek i też taki bez energii boję się jakoś tak strasznie:/
olaaa7
No właśnie nie pamiętam Jakoś koło południa [emoji85]17.30, a Ty?
olaaa7
Mój też dzisiaj ma dzień lenia, czułam go delikatnie przez chwilkę koło 10 a teraz cisza.Oj kochana przestan sie juz tak bac, bo sie wykonczysz do terminu. Spokojny pewnie przez pogode, tak jak i my. Moja tez mniej ruchawa dzis.
reklama
Margana
Dzieki, na razie 3 razy sie napinal, ale poki co nie boli. Mam nadzieje, ze juz bedzie spokoj.A jak Ty się czujesz? Brzuszek się wyciszyl?
Podziel się: