Mój zwrot też nie pójdzie na przyjemności tylko na wyprawkę, więc jest nas 2No wlasnie o takich przyjemnosciach mowie[emoji6]
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja wczoraj wieczorem mialam taka akcje,mlody chyba robil fikolki to dobre 5 minut czulam mocne rozpieranie az nie przyjemne to bylo. A pozniej zadowolony kopal.Mnie to nie boli, ale jak leżę na boku i tam dostaje to jest to dość dziwne uczucie jak by miała skórę przebić i wyjść na zewnątrz [emoji16][emoji16][emoji16]
martina86
Fanka BB :)
Moja się ululała po glukozie już prawie godzina za namiA mały tak kopie ze pani z naprzeciwka mnie mówi chyba smakuje i chce jeszcze a ja nie nie dam mu tej przyjemności hihi [emoji23]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Mi mowila ze do 2 pobrania mam siedziec. Ze ta 1 godzina jest najwazniejsza. Dopiero przed ost.pobraniem moglam wyjsc na zewnatrz na lawke.Ja byłam podczas swojego badania na spokojnym spacerze (wiem, że się nie powinno, ale miałam ze sobą starszaka),bz wynikiem nic się nie działo. nie sądzę, żeby 5 min chodzenia zaszkodziło.
Lipcowa mamusia
A mój właśnie tak się rzuca jakby w piłkę kopał albo ktoś gilal po stopkach hehe mały szogunek [emoji7][emoji11]Moja się ululała po glukozie już prawie godzina za nami
Ty to jesteś hardcore. Praca, studia, małe dziecko i ciąża. A ja siedzę na L4 i męczy mnie odwożenie dziecka do szkoły i zakupy w Biedrze PodziwiamDzień dobry, ja właśnie jadę na pociąg i na studia, zajęcia do 18, ciekawę, czy wysiedzę tyle godzin. Nie zabrałam oczywiście magnezu, ani no-spy :/
Lipcowa mamusia
O spytam bo mnie dupka juz zaczyna bolec heheMi mowila ze do 2 pobrania mam siedziec. Ze ta 1 godzina jest najwazniejsza. Dopiero przed ost.pobraniem moglam wyjsc na zewnatrz na lawke.
Ja nie narzekam, czeka mnie wypad do miasta, a muszę stać w korku na mijance w aucie bez klimatyzacjiEeej no... Kto ukradł słońce..? [emoji30][emoji848]
Była taka piękna pogoda, a dzisiaj same chmury, szaro, buro i ponuro.... [emoji20]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Witam sie z rana...ja juz po sniadaniu mierzeniu cisnienia i po lekach. Mam tego tyle.ze musze ogarnac to przypomnienie w telefonie. Lacznie z posilkami z diety cukrzycowej bo zdarza mi sie pominac posilek.
Takze powoli ogarniam logistyke.
W niedziele mam 45 lecie teciow. W przyszly piatek karowa, a za tydz. W niedziele mam rodznice moich starszakow. Takze ciagle cos. Ale moze to i lepiej czas szybciej leci. Wczoraj pojechalam do mamy posegregowalysmy ubranka i mama ma wyprac i wyprasowac. I tak rozmawialysmy ze powinnam juz miec dla siebie tprbe spakowana
Takze dzis chyba popiore koszule szlafrok i co nieco spakuje. Dla malego to w razie co mama ogarnie,ale mam.nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. W przyszlym tyg chce sie wziasc za renowacje kolyski. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po mojej mysli i doprowadze ja do takiego stanu jak chce.
Takze powoli ogarniam logistyke.
W niedziele mam 45 lecie teciow. W przyszly piatek karowa, a za tydz. W niedziele mam rodznice moich starszakow. Takze ciagle cos. Ale moze to i lepiej czas szybciej leci. Wczoraj pojechalam do mamy posegregowalysmy ubranka i mama ma wyprac i wyprasowac. I tak rozmawialysmy ze powinnam juz miec dla siebie tprbe spakowana
Takze dzis chyba popiore koszule szlafrok i co nieco spakuje. Dla malego to w razie co mama ogarnie,ale mam.nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. W przyszlym tyg chce sie wziasc za renowacje kolyski. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po mojej mysli i doprowadze ja do takiego stanu jak chce.
reklama
Mnie to czeka w przyszłym tygodniu. Już się stresuje, nawet w nocy głupie sny miałam, że musze przed wypiciem glukozy jeść majonez łyżką.Wypiłam i faktycznie lepsza cytrynowa rzuca mnie ale głęboko oddycham i jakoś mniej a pot mnie oblał aż koszula się klei do mnie jakoś się trzymam. Super ciesze się ze wszystko ok u was jeszcze 2.5 miesiąca i bd się cieszyć maluszkami
Podziel się: