reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mnie to nie boli, ale jak leżę na boku i tam dostaje to jest to dość dziwne uczucie jak by miała skórę przebić i wyjść na zewnątrz [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja wczoraj wieczorem mialam taka akcje,mlody chyba robil fikolki to dobre 5 minut czulam mocne rozpieranie az nie przyjemne to bylo. A pozniej zadowolony kopal.

Ja byłam podczas swojego badania na spokojnym spacerze (wiem, że się nie powinno, ale miałam ze sobą starszaka),bz wynikiem nic się nie działo. nie sądzę, żeby 5 min chodzenia zaszkodziło.
Mi mowila ze do 2 pobrania mam siedziec. Ze ta 1 godzina jest najwazniejsza. Dopiero przed ost.pobraniem moglam wyjsc na zewnatrz na lawke.

Witam sie z rana...ja juz po sniadaniu mierzeniu cisnienia i po lekach. Mam tego tyle.ze musze ogarnac to przypomnienie w telefonie. Lacznie z posilkami z diety cukrzycowej bo zdarza mi sie pominac posilek.
Takze powoli ogarniam logistyke.
W niedziele mam 45 lecie teciow. W przyszly piatek karowa, a za tydz. W niedziele mam rodznice moich starszakow. Takze ciagle cos. Ale moze to i lepiej czas szybciej leci. Wczoraj pojechalam do mamy posegregowalysmy ubranka i mama ma wyprac i wyprasowac. I tak rozmawialysmy ze powinnam juz miec dla siebie tprbe spakowana
Takze dzis chyba popiore koszule szlafrok i co nieco spakuje. Dla malego to w razie co mama ogarnie,ale mam.nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby. W przyszlym tyg chce sie wziasc za renowacje kolyski. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po mojej mysli i doprowadze ja do takiego stanu jak chce.

reklama
Wypiłam i faktycznie lepsza cytrynowa rzuca mnie ale głęboko oddycham i jakoś mniej a pot mnie oblał aż koszula się klei do mnie jakoś się trzymam. Super ciesze się ze wszystko ok u was jeszcze 2.5 miesiąca i bd się cieszyć maluszkami
Mnie to czeka w przyszłym tygodniu. Już się stresuje, nawet w nocy głupie sny miałam, że musze przed wypiciem glukozy jeść majonez łyżką.

Do góry