reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja dzisiaj po wizycie Pana Przystojniaka od Plastrów i Nastawienia mam plastry w kolorze zielonym[emoji16][emoji16]taka wielka koniczyna na plecach.
No i okazało się że Pan Przystojniak jest gejem. No coś mi nie pasowało że zna się na kosmetykach[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Lece ogarnąć podwozie na wizytę. Nie piszcie za dużo bo jak mnie nie ma 2 godziny to muszę 20 stron narobić
Trzymamy kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

No właśnie teraz to raczej nie tak szybko, tzn wróci w pon ale ja będę u rodziców bo nie mam gdzie mieszkać na razie. zostanie do pt i leci znów do Oslo... I to już raczej nie na krótko :( ehhh byle minął pierwszy tydzień rozłąki
No będziesz potrzebować żeby znów się przestawić na tryb bez niego ale dasz radę twardzielko[emoji123] synuś będzie Cię wspierac

Jakbyś zgadła :D [emoji23] A nawet więcej niż 2. I tu pojawia się zaś problem :D bo obiecałam sobie, że nie będę go napastować no ale co robić skoro on sam ostatnimi czasy nie wychodzi z inicjatywą?
Aaaaa mamy Cię poprostu potrzebujesz przytulnek odrazu tak trzeba było [emoji16] to napisz mu ładnie ale dosadnie że wczoraj spał to dziś śpicie razem [emoji12] [emoji16]

Laski można używać? Przynajmniej jeśli chodzi o nogi bo mam masakrycznie blade i widać naczynka.

Załączniki

• 80276_239293_1280_720_22495.png
    80276_239293_1280_720_22495.png
    217,5 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry