olaaa7
Fanka BB :)
Masakra bo nie idzie się połapać :/ Ale chyba jest już ok.Mi też:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra bo nie idzie się połapać :/ Ale chyba jest już ok.Mi też:/
U mnie dalej bajzel [emoji12]Masakra bo nie idzie się połapać :/ Ale chyba jest już ok.
Ja tezJa napisałam ale dalej mam poranne posty [emoji23]
Jakiś totalny chaos na tym forum dzisiaj, w ogóle nie wiadomo, co się dzieje.Czy nikt teraz nie pisze poza Ola czy ja nie widze wpisow?
Mnie się też wcale nie spieszy do lipca... jak spotykam takie maluszki do pół roku, to aż mi się wierzyć nie chce, że toto takie bezradne, mimo, że niedawno miałam takiego pędraczka, podobny do człowieka zrobił się dopiero, jak usiadłOla ja też nie czuję jakiejś mega wielkiej miłości jeszcze, cieszę się na dziecko, ale nie śpieszy mi się do lipca. Teraz jest mi dobrze, i wygodnie Dzieci się zajmą sobą, a ja mogę poleżeć na leżaku, czy jak byliśmy na grillu w weekend, to nie musiałam za nikim gonić, ani nikim się zajmować.