reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola, my są dziwni bo sobie nic nie kupujemy ;) idziemy coś zjeść, jedziemy gdzieś i tyle ;)
Ooo to coś w naszym stylu :) Ostatnio sobie nic nie kupowaliśmy a teraz właśnie się zastanawiam jak będzie, bo raczej wyjechać w moje urodziny się nie uda skoro mam 11 lipca a w urodziny M chcemy pojechać gdzieś z małym na dłuższy weekend, więc ta opcja jako prezent już odpadnie, to wypada wymyślić coś innego :)

reklama
Na urodziny, już edytowałam post bo zapomniałam dopisać :)
Raczej praktyczny, jakiś przydaś, czy coś bardziej osobistego, itd?

O jest bardzo praktyczny, ale prezenty były różne [emoji6]
-przydasie w pełnej gamie (pilarka, różne narzędzia, maszynka do golenia, karta przetrwania, krzesiwo, itd), pierwsza torba, portfel (pierwszy w życiu [emoji23] tzn nosił wcześniej gotówkę gdzieś w kieszeni, z dokumentami itd.. Ale był wtedy sporo młodszy :p)
-jakieś kubki ręcznie malowane (w pracy ma ;)), koszulki robione na zamówienie, stojak na zdjęcia w formie sześcianu, itd.
-gadżety rowerowe
-voucher na lot paralotnią, książki, itd

(to na różne okazje, a w ciągu 15 lat trochę ich było ;))

I pewnie passar albo szew... A tu magnez progresteron leżenie i sobie radz:/ jak tam ten chłopczyk? Jesteś już spokojna ?
Katar ma ale na szczęście nic wiecej. Dzisiaj mnie za to mąż wkurzył od rana. Ale narazie musze to przegryźć i się uspokoić. Bo az mną trzęsie w środku:/ A hormony ciążowe jeszcze dowalaja i wlasciwie z niewielkiej sprawy robi się afera:/

Hm brazowy to raczej cos "starego "no chyba ze faktycznie byl sluz a zabrudzil sie przy podcieraniu i tak to wyglądało jakby było jednością .. [emoji4]
Lekarz podczas badania wczoraj o 16h mógł mi podraznic szyjkę a, że splynęło dopiero rano (cala noc śluz był we mnie) to mógł przez te kilka h zbrazowiec [emoji39] tak to sobie tłumaczę... Kropka mi jeszcze wyplynela a tak nic więcej teraz 4h leżę i odpoczywam

Ostatnia edycja:
Ciekawe czy nasi synusiowie przy kolejnych ciazach też tak będą całować brzuszki [emoji4] [emoji16] urocza jest ta mała [emoji4]
Mali mezczyzni sa duzo czulsi niz tatusiowie ;) mojemu wczoraj pozwolilam kupic smoczki dla siostrzyczki, to tak sie cieszyl, ze juz w sklepie chcial otwierac i przystawial do brzucha. Cieszy sie moim brzuchem strasznie, caluje i przytula, i mowi "ooooo Hania" :)

Raczej praktyczny, jakiś przydaś, czy coś bardziej osobistego, itd?

O jest bardzo praktyczny, ale prezenty były różne [emoji6]
-przydasie w pełnej gamie (pilarka, różne narzędzia, maszynka do golenia, karta przetrwania, krzesiwo, itd), pierwsza torba, portfel (pierwszy w życiu [emoji23] tzn nosił wcześniej gotówkę gdzieś w kieszeni, z dokumentami itd.. Ale był wtedy sporo młodszy :p)
-jakieś kubki ręcznie malowane (w pracy ma ;)), koszulki robione na zamówienie, stojak na zdjęcia w formie sześcianu, itd.
-gadżety rowerowe
-voucher na lot paralotnią, książki, itd

(to na różne okazje, a w ciągu 15 lat trochę ich było ;))
No właśnie nie mam póki co pomysłu na tematykę prezentu :D na szczęście jest jeszcze dużo czasu. On najbardziej by się ucieszył z jakiegoś wyjazdu gdzieś razem albo wyjścia. Ale z racji tego, że w tym roku będzie jak będzie to muszę wymyślić coś innego :)

reklama
Do góry