reklama
redavecad
Fanka BB :)
Znajac życie, to jak bedziesz chciała przejsc na butelke, to nie bedzie Ci sie chciało odciągac tyle mleka by wyjarmic dziecko, tylko przejdziesz na mm. Przynajmniej u mnie tak było.Zakręciłam się teraz nad elektrycznym z medeli. Ale w sumie będę ciągle z córką, nie zamierzam jej zostawiac na dłużej, jak wyjście do lekarza czy po zakupy. I raczej nie będę chciała mrozić mleka. To może starczył by tylko ręczny ? Ale z drugiej strony później bym chciała przejść na butelkę , więc odciągać było by łatwiej i szybciej elektrycznym .. aaa. Haha pogubiłam się już z tym laktatorem![]()
Jola92
Mam nadzieję, że tym razem się im uda!Słyszałyście nowy news mama ginekolog jest w ciazy tez [emoji4]
A przy okazji karmienia wrzuciła na insta takie coś Zobacz załącznik 845517
Margana
Hahaha[emoji23] Wiem, ze wtedy to nie bylo smieszne[emoji6]Boooszzz ja mam straszne wspomnienie z odciągania ręcznie. Pierwsza impreza po urodzeniu młodego, panieński przyjaciółki. Dziecko ogarniete, z ojcem i zapasem mleka. A ja na imprezie... najpierw w domu, wiec stwierdziłam nie biorę laktatora bo gdzie go niby sobie wsadzę, tylko właśnie ręcznie ściągnę z cycek. No i czuje ze nadchodzi ten moment, cycki zaraz wybuchną... a był mega upalny dzień akurat, wszyscy płynęli. Wiec zdjęłam kiecke i zaczynam ściągać nad umywalka- to mleko leci oczywiście z ja laików na wszystkie strony. Wiec idę nad wannę- nada wszystko w mleku. W końcu brałam prysznic na koniec [emoji85][emoji85] a jeszcze cześć lasek wtedy nie miała nawet facetów nie mówiąc o dzieciach i jak to baby- wszystkie na raz w łazience wiec musiało wyglądać to z ich punktu widzenia paskudnie [emoji85][emoji23]
Margana
Idziecie jak burza[emoji3]Łazienka już prawie cała w kafelkach![]()
Karla88
Mam nadzieję, że tym razem się im uda!Też swoje biedna przeszła
No ostatnio w 5 miesiącu stracili dziecko
Ale najbardziej się cieszę z tego tatara sasasssssaa
Karla88
Łazienka już prawie cała w kafelkach![]()
Łącze się z tobą w bólu remontu i super ze tak wam idzie szybko [emoji4]
Jola92
No właśnie w 23 tc. Straszne. A nie wiesz co sie stało? Bo pamietam że ona tą ciąże prawie poroniła w 13 tc ale odratowali ją jakoś, leżała cały czas i dotrzymała do 23 tygodnia. A co potem się stało to nie wiemNo ostatnio w 5 miesiącu stracili dziecko
Ale najbardziej się cieszę z tego tatara sasasssssaa
reklama
Super [emoji106]Łazienka już prawie cała w kafelkach![]()
Szkoda, że u mnie nie ma takich szybkich postępów... [emoji15]
Podziel się: