reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A my wrócilismy ze ze spaceru, placu zabaw i zakupow. Kupiłam małej taki cienki rozowy dresik 62 później postaram się ogarnąć zdjęcie ☺️ na rocznicę dostałam odkurzacz samosprzatajacy nawet nie muszę wstawać żeby go włączyć bo można tel☺️ super, bo ja tak nie lubię odkurzać zawsze mi się taki marzył☺️ teraz leze bo brzuch boli a jeszcze wybieramy się na obiad ☺️

Ładnie powiedziane. Wprost jak z tekstu producenta butelek. Wierz w co chcesz. Możesz karmić piersią i dziecko może mieć kolki. Możesz mieć najlepsza butelkę i będzie miało kolki. A możesz mieć zwykłą, uważać na prawidłową technikę karmienia i kółek mieć nie będziesz.
A propos butelki nie są antykolkowe tylko smoczki[emoji16][emoji16][emoji16]ale co ja tam wiem....
Oj kobitki nie psujmy sobie humoru... Ta dyskusja już jest zbędna :) ja kupiłam taka butelkę fakt, ale czy się sprawdzi czy nie to dopiero sprawdzę ... I niech każdy robi jaj chce każdy chce przecież dobrze dla swojego maluszka :) i nie dogryzajmy sobie bo już samo bycie w ciąży daje nam czasem w kość i to już mam starczy [emoji39] tym bardziej, że nasi faceci też nas wkurzają... Niech forum zostanie nasza oazą spokoju [emoji16][emoji16][emoji111]

Hej dziewczyny,
ja juz o 8.00 byłam po glukozie :no2:
po 30 min wszystko zwymiotowałam, myślałam ze tam zemdleje kręciło mi sie w głowie i miałam mroczki przed oczami, dla mnie to badanie jest niewykonalne. Teraz leżę i próbuje dojść do siebie.

@kinga30 wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !!
O kurczę czyli czeka Cię kolejne badanie biedna powodzenia życzę żeby kolejnym razem się udalo[emoji110]

Ja mialam przy corce Medela Harmony i tetaz tez taki zamierzam kupic.
Ale ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu :)

Czesc czesc

Produkujecie tyle,ze nie nadrabiam.

Nowaja16 - super,zz wszystko dobrze!!
SzczesliwaCiezarna - piekny ten makijaz. Mialam podobny na swoj slub.
Malina11- kiedy masz ten egzamin? Powodzenia.
Ja zdawalam w 2004 I zdalam za pierwszym razem.
Jezdzic nie przepadam, ale jak mus to mus. Wole siedziec jako instruktor I komentowac jazde mojego Meza.
Ginekolog jest niedostepny przez nastepne 2 tyg wiec pozostaje mi isc do mojej lekarki I dostac zwolnienie do 25 kwietnia, wroce do pracy 26 . Zlozylam juz forme na macierzynski. Zaczynam 9 lipca, ale biore jeszcze urlop 2 tyg przed, wiec koncze prace kolo 21 czerwca.
Planowany powrot w polowie stycznia ( macierzynski trwa 26 tyg).
Dzisiaj miałam [emoji14] zdałam [emoji123][emoji23]

Ale ręczny czy elektryczny ?
Bo tak się zastanawiam jaki zamówić.
Kiedys pisałaś , że: ręczny jest jak się za często nie stosuje , jak mleko leci bez problemu , a elektryczny jak potrzeba dużo mleka, pobudza laktację itp. widziałam , że medela jest wysoko w rankingu :)
Mnie koleżanka mówiła, że miała ręczny ale zmieniła szybko na elektryczny bo męczyło ją pompowanie :p

reklama
Do góry