reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
Super ❤️❤️❤️
Niech rosnie swoim tempem , malutka wojowniczka :**

reklama
Witajcie dziewczyny :* nie odzywalam się bo byłam w domu 23.30 a cała drogę mój telefon robił za nawigację :) no więc z serduszkiem wszystko okej mała nie podziedsiczyla po mnie wady na szczęście. Pani doktor powiedziała ze pięknie rośnie bo juz ma 900 gram czyli przybrała ponad 100 gram w tydzień prawidłowo jest ciągle o tydzien mniejsza ale to już od polowkowego najważniejsze że się to nie zwiększa ale co tu wymagać od dziecka jak ma mamę 155 wzrostu i przed ciążą nigdy nie przekroczyła 45 kg tatusia co prawda wyższego ale ważącego 59 kg czyli szczypiorek xd także myślę że na jakiś tydzień jestem spokojna
Ooo to twoja taki okruszek, mój też nie jest jakiś wielki [emoji14]
Ale może jest jak piszesz, że my malutkie to i dzieciaczki malutkie :) z resztą ja jak się urodziłam miałam nie całe 3kg :)

Też bym musiała zaopatrzyć się w jakąś szminkę czy błyszczyk na ślub bo tak na co dzień to nie używam no i jakiś róż, możesz coś polecić? Bo słabo się orientuję.
Jeśli się nie malujesz na co dzień, to ja bym nie kupowała, ewentualnie tylko jakiś delikatny błyszczyk, i zapłaciła za makijaż - płaciłam za mnie i mamę 150zł, czyli za samą mnie byłoby pewnie nie więcej niż 100, z dojazdem itd. A makijaż bardzo porządny, z podkładem, bazą, i cudami wiankami... A jak chciałabyś kupić kosmetyki dobrej jakości, które nie spłyną po 3h, itd, to wydalabyś dużo więcej, a potem i tak nie zużyjesz...
A poza tym masz profesjonalny makijaż, co się przydaje, bo nawet malując się na co dzień jest efekt wow ;)
Mało kto jest w stanie się tak sam pomalować, trzeba wprawy, doświadczenia itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zdecydowałam się kupić spodnie i tunikę na komunię, do tego ewentualnie jakiś żakiet. Dokładnie te kolory co na zdjęciu ewentualnie spodnie zamiast stalowych to czarne. Co myślicie? Mogę tak iść? Stwierdziłam, że ja tam jestem mało istotną osobą a wolę się czuć komfortowo przynajmniej jeśli chodzi o ciuchy [emoji14] Bo z towarzystwem może nie być tak dobrze [emoji14]

Zobacz załącznik 845070
Śliczna ta tunika :)
Podzielisz się adresem?
Moim zdaniem jak najbardziej [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry