reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My niebawem planujemy wyjechać w ukochane góry. Tak sie ojem oscypka z żurawiną, korbaczy i moskoli że będe sie toczyć jak kula zepchnięta z Orlej Perci albo chociaż Snieżki :D
Oj, zazdroszczę tych gór [emoji6]
Udanego wyjazdu [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
O matko, nie wiem? NIe rujnujcie mojego oscypkowego marzenia :(

NIe pij na wieczór bo całą noc będziesz chodziła siusiać! Ja piję rano do sniadania i do około 14 jestem w wc srednio co 35-40 minut na siku
Co do oacypków, to są różne wersje - jak się je robi z mleka niepasteryzowanego (a tak jest...) to surowych nie można... Ale jeśli będą poddane obróbce termicznej (grill [emoji39]) to już są bezpieczne

0d1yrjjgtd95fou3.png

Gdybym mogła wychodzić to pewnie byśmy tak zrobili słonko, ale przez Internet pewnie też jakoś to ogarnę, w sumie to nie mam wyboru [emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz też zadzwonić /napisać do sklepu, wtedy jest szansa na jakąś dodatkową wiedzę... [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja już po nocce ...
po3 godz spania obudziłam się wzięłam znów syrop gardło boli na maxa
Pluje glutami .. pojadę z rana do pracy tylko na chwile zabiorę swoje rzeczy i jadę do lekarza biorę l4 bo nie doprowadzę się tak jak ost wole to wyleżeć
Jestem załamana normalnie znów chora w takie pogody w remoncie masakra ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję bardzo [emoji20]
Oby szybko przeszło... [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Pokrzywa bezpiecznie 3 razy w tygodniu. Choć są różne szkoły i ostatnio widziałam że niby można codziennie ale ja byłabym ostrożna.
Współczuję infekcji u małego. Moja ma znowu tak że jak tylko złapie katar to od razu w gardło jej idzie.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapytałam ostatnio na szkole rodzenia o tą pokrzywę, usłyszałam, że nie za często, bo odwadnia, ale skoro już przed ciążą często piłam i jestem przyzwyczajona, a bez pokrzywy mam większe obrzęki, to mogę pić, tylko dużo płynów do tego, żeby się nie odwodnić...
Podobnie jest z piłką - siedzenie na piłce może przyspieszyć poród, ale tak naprawdę nie siedzenie a skakanie, tracenie równowagi itd. I jeśli na piłce siedzę regularnie od lat, to mogę siedzieć bezpiecznie, tylko pilnować, żeby siedzieć, a nie skakać, za bardzo balansować itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry