reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A i muszę Was poprosić o kciuki bo dziś z moim znaleźliśmy mieszkanie, które nam się spodobało i zaczynamy ubiegać się o kredyt [emoji16] już je sobie zarezerwowalismy [emoji16] pół roku szukaliśmy mieszkania [emoji16] teraz mieszkamy u mojej mamy bo ona tu przyjeżdża tylko na weekendy więc placilismy za nia czynsz itp a teraz już szukaliśmy swojego miejsca na ziemi i naszej córci [emoji16] oby się udało i obym mogła już szykować pokój dla dzieciątka

A i muszę Was poprosić o kciuki bo dziś z moim znaleźliśmy mieszkanie, które nam się spodobało i zaczynamy ubiegać się o kredyt [emoji16] już je sobie zarezerwowalismy [emoji16] pół roku szukaliśmy mieszkania [emoji16] teraz mieszkamy u mojej mamy bo ona tu przyjeżdża tylko na weekendy więc placilismy za nia czynsz itp a teraz już szukaliśmy swojego miejsca na ziemi i naszej córci [emoji16] oby się udało i obym mogła już szykować pokój dla dzieciątka
Super :) powodzenia i kciuki za kredyt :)

Trzymam mocno :****
Wiem po sobie ile szczęścia daje swoje mieszkanie, remontowanie (w moim przypadku nawet podwójne :sorry2:) meblowanie, ustrajanie z układanie :)
Cieszę się twoim szczęściem ❤️

O to super. Powodzenia!

Trzymam mocno :****
Wiem po sobie ile szczęścia daje swoje mieszkanie, remontowanie (w moim przypadku nawet podwójne :sorry2:) meblowanie, ustrajanie z układanie :)
Cieszę się twoim szczęściem [emoji173]️
Mnie najbardziej cieszy , że będziemy mieli swój kąt [emoji16] gdy wynajmowalismy kiedyś to jednak co miesiąc ktoś u nas byl (właściciel), strach było coś zniszczyć bo kaucja by przepadła :) teraz za to jak mama chciała w weekend kogoś zaprosić tzn siostry moje to mój facet nie mógł się wyspać i też się często kłóciliśmy o to :) no i ogólnie ciągle się mamcia gdzieś wracała mimo tego, że tylko w weekend byla [emoji16][emoji14][emoji14] a tak będę dużo spokojniejsza i będę miała kąt dla siebie i dla dzieciątka i stworzymy rodzinę

reklama
Mnie najbardziej cieszy , że będziemy mieli swój kąt [emoji16] gdy wynajmowalismy kiedyś to jednak co miesiąc ktoś u nas byl (właściciel), strach było coś zniszczyć bo kaucja by przepadła :) teraz za to jak mama chciała w weekend kogoś zaprosić tzn siostry moje to mój facet nie mógł się wyspać i też się często kłóciliśmy o to :) no i ogólnie ciągle się mamcia gdzieś wracała mimo tego, że tylko w weekend byla [emoji16][emoji14][emoji14] a tak będę dużo spokojniejsza i będę miała kąt dla siebie i dla dzieciątka i stworzymy rodzinę
Wiem i czym mówisz.
Swoje, robisz co chcesz , kiedy chcesz i gdzie. Nikt Ci się nie wtrąca. Jesteś Panią swojego domu. Też czekam na wyprowadzkę. Bo jak nie mieszkaliśmy u K to teraz u mnie. A tak na prawdę to nawet iść pod prysznic wspólnie głupio, bo zawsze ktoś w domu. A u siebie to nawet nago będziesz po domu chodzić i nikt Ci słowa nie powie :)

Do góry