reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć cześć [emoji6] pytanko mam do mamusiek które mają już wózki albo orientują się bardziej niż ja w tym temacie. Znacie jakieś wózki z "przekładaną" rączka?? Kupujecie taki czy "zwykły" bo jednak taka rączka to jest wygoda a nie orientuje się które wózki posiadają taka funkcje.. Chyba z tych nowszych coraz mniej, czy się mylę? Nie wyobrażam sobie ze w słoneczne dni mam przekładać gondole z dzieckiem w drugą stronę bo to męczące..

reklama
A po co rajstopki? Ja dla takiego maluszka nie mialam.wcale no chyba ze bedziesz ubierac sukienki. Ja ubieralam Oliwie ale tak ok 6 mc . wczesniej wydawaly mi sie nie wygodne. A ubranek masz mase......nawet 3 bys dala rade ubrac. Ja dzis przejrzalam co się nadaje.....mialam.w planach prac prasowac ale niestety wpakowalam do wora i tyle.

Też uważam , że na razie starcza. Jak zobaczę , że mi brakuje to będę dokupywac. Wtedy. A rajstopki nie wiem, myślałam , że potrzebne, ale może kupię z trzy pary cieniutkich i dopiero na jesień będę kupować :) nie mialas dzisiaj ochoty tego robić ? No nie dziwię się.. a ty masz po rodzeństwie pewnie dużo nie ?

Cześć cześć [emoji6] pytanko mam do mamusiek które mają już wózki albo orientują się bardziej niż ja w tym temacie. Znacie jakieś wózki z "przekładaną" rączka?? Kupujecie taki czy "zwykły" bo jednak taka rączka to jest wygoda a nie orientuje się które wózki posiadają taka funkcje.. Chyba z tych nowszych coraz mniej, czy się mylę? Nie wyobrażam sobie ze w słoneczne dni mam przekładać gondole z dzieckiem w drugą stronę bo to męczące..
Ja mam taki wlasnie z przekladana gondola. A w sloneczne dni kozystalam z parasolki i swietnie sie sprawdzala.

Ja mam taki wlasnie z przekladana gondola. A w sloneczne dni kozystalam z parasolki i swietnie sie sprawdzala.
No dobra sprawa będę musiała pamiętać żeby od razu się zaopatrzyć bo jednak źle mi się patrzy jak widzę wózek w ciepłe dni a na nim koc żeby dziecku nie świeciło....

No dobra sprawa będę musiała pamiętać żeby od razu się zaopatrzyć bo jednak źle mi się patrzy jak widzę wózek w ciepłe dni a na nim koc żeby dziecku nie świeciło....
Nie no to jest porazka jakas z tymi pieluchami pozawieszanymi. Tez nie moge na to patrzec! Ja to nawet budke spuszczalam zeby byl przewiew. A parasolki czesto sa w zestawie z wozkiem. A na allegro mozna kupic takie uniwersalne niedrogo. One sa takie gietkie, ze latwo mozesz manewrowac na spacerze. Ja bylam zadowolona z parasolki.

Dobra, a Ty jesli możesz to idź do factory bo otworzyli tam outlet vero moda. Mega poprawia humor :D

O. Dobry news :)

Poza tym zobaczcie jaki wózek znalazłam, zupełnie przypadkowo na Fejsie na ogłoszeniach [emoji23] [emoji23] [emoji23] uśmiałam się...
Zobacz załącznik 845161

Ten jest odwalony w kosmos, ale wszystkie z cosatto są takie kolorowe :) Ja chcę spacerówkę później od nich :)

Ostatnio mam zły czas. Dużo złego się dzieje i wystarczy jedno słowo nie tak jakbym chciała i płacz.. Minę mam taką jakby vobajmniej ktoś umarł.. :(

Kurcze, masz dużo na głowie... plus hormony... Nie dziwię się. I ściskam urodzinowo! Wszystkiego naj i jak najmniej zmartwień :*

Dziewczyny na h&m wisi 20% rabatu dla klubowiczów! :)

...to ja cały dzień grzecznie siedzę cicho.... ;) :D ale TU WAS ZASKOCZĘ chyba nic nie zamówię :p

No na tym niby też pisały te Niemki że normalnie ale chyba mamy inna rozmiarowke[emoji23]

No na bank...! :p Ale dziewczyny mają rację, potraktuj to jako komplement..!

No zaskoczył mnie byłam po chleb jakieś warzywa w sklepie przyjeżdżam pokój skończony UWAGA!!! POdlogi wymyte wysprzątane mył na kolanach panele [emoji23]
No wkurwia mnie czasem ale nie powiem dziś zapunktował [emoji23]

O wow, to faktycznie.... mnie też mega ujmuje jak facet pomyśli o czymś takim. A tapeta wygląda super! Na pewno pokoik będzie ekstra!

Polowkowego nie miałam bo stwierdził że nic nie widzi...

Jak to?? Nie rozumiem....

Nie no to jest porazka jakas z tymi pieluchami pozawieszanymi. Tez nie moge na to patrzec! Ja to nawet budke spuszczalam zeby byl przewiew. A parasolki czesto sa w zestawie z wozkiem. A na allegro mozna kupic takie uniwersalne niedrogo. One sa takie gietkie, ze latwo mozesz manewrowac na spacerze. Ja bylam zadowolona z parasolki.
Pielucha pieluchą jeszcze jak jest jakiś dopływ powietrza ale kocyki.. Na całej "wolnej przestrzeni" gdzie powinno dopływ powietrze to jest przegięcie..

reklama
Apropos zmoczonych cipek.. Siedzę sobie grzecznie na kanapie, z kompem, M. podaje mi wodę, której jak się okazało nie zakręcił... więc wypadła tak że oblała mi cały tyłek i nogi. Woda z lodówki. Krioterapia normalnie....
Widzę że nie tylko moja cipka była zmoczona.. Zachciało mi się kichać... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry