reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A oprócz bólu głowy masz jeszcze inne objawy ? Bo ja tak. Już pisałam, nie jestem w stanie myśleć. Pogadam z ginekologiem 24ego. A jeszcze zapisze się do okulisty przed wizyta, myślicie , że na NFZ mnie zapiszą wcześniej o ciążę ?
Na nfz wg ustawy nalezy Ci sie wizyta w ciagu tygodnia. U kazdego specjalisty.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???

Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze kiepsko troche. Ja rodzac w 40+0 mialam wody zielone i lozysko watpliwej jakosci. To co by bylo potem?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ale żeby nie było, że cały dzień nic nie zrobiłam, tylko śpię i siedzę na forum, to skończyłam skrzyneczkę dla Hani [emoji6]
Tzn Hania ją dostanie dużo później, na razie jest na moje "Haniowe" skarby - test ciążowy, fotki z usg, później dorzucę kilka pamiątek z okresu niemowlęctwa, pierwszy ząbek itd [emoji6]
W sumie nie jest duża - do środka poszedł niecały arkusz (A3) filcu ;)

A wygląda tak:
9fbecf2f21f43635db67a02232779dc4.jpg
7254b76597ee1ff17a8879ba0a71f813.jpg
279bffb46cd6d79d80c2d0df0b49d792.jpg
d4737104b07e3d99033ec9edd6fbef89.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Piekna!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Mam pytanie, zwłaszcza do "bardziej doświadczonej" części... [emoji15]
Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)
Ma to być jakiś drobiazg, i najlepiej jakiś fajny, kreatywny, itd... [emoji15]
(nie ma szans, nie kupię słodyczy itd)
(i nie wiem, czym się interesuje, jakie bajki lubi itd...[emoji15])
Możecie podratować jakimś pomysłem...?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Chlopiec? Zawsze fajne sa lego. Sa takie male niedrogie zestawy. Ksiazeczki z zadaniami dla odpowiedniego wieku. Ksiazka do poczytania. Zestawy kteatywne to tworzenia roznych rzeczy.
Najlepiej to przejzec sobie allegro[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kolezanke w pracy, ktora ma takie okropnw migreny, ze nie jest w stanie funkcjonowac. Mnustwo lekow brala i najbardziej jej pomogla akupunktura.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

@SzczęśliwaCiężarna kiedyś pisalysmy o tych pudełkach z Ikei. Ty je zamawialas czy kupowałas osobiście w sklepie ? Myślę jak je zamówić , żeby przesyłka nie kosztowała 400zl. A raczej się nie zapowiada że będę jechać do Ikei w kwietniu, bo jest w innym mieście. Jutro planuje kupić komodę i chciałabym zacząć wszystko układać.
Sprobuj posxukac na allegro. Tam czesto sprzedaja roznecrzeczy z ikei.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry