reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
1523036093-2801f77e5aa12a13-aaaaaa.jpeg

To i ja dołączam z frytkami [emoji23]
Ale zapinam woda [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też [emoji23]
Tylko zdjęcia nie zrobiłam... [emoji15]
Domowe, z sosem pomidorowym..

0d1yrjjgtd95fou3.png

I te staniki mają taką kieszonkę na wkładkę modelująca tak ? I lepiej piersi wyglądają ?
Najważniejsze - musi być w dobrym rozmiarze, wtedy miska nie rozpłaszcza, tylko faktycznie zbiera ;)
Z mojego brafitterskiego doświadczenia [emoji6] znajdź sklep, gdzie sprzedają masquerade i dobierają - efekt cię zadziwi [emoji6][emoji39]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Karla88 raczej nie... A M będzie wtedy dalej kładł panele.... Szczerze to mam tak dość już tego remontu, wszystko na wariata, do tego to wesele, w kopertę też trzeba dać a to przyjaciel M... Ciągle coś.. Wiecznie jakieś wydatki.. I doby brakuje.. Też się szybko męczę, bolą mnie nogi.. Brzuch jak za dużo robię.. :( jestem dziś smutna

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie bądź smutna... Zobaczysz, jutro będzie lepiej [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Normalnie chyba mam kumulacje złych emocji... Za dużo na raz... Do tego jestem niezdarna w mało czym mogę pomóc a tyle chciałabym zrobić a nie mam siły.. :/

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wiem co czujesz... O jeździ na budowę, a ja naczyń sama nie jestem w stanie umyć... :(
Ale - jeszcze 3 miesiące [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry