reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No wiadomo, że mu się Twoje ciało podoba bo by z Tobą nie był [emoji23] zapytaj go, która część ciała zwraca jego największą uwagę :) a poza tym to podczas gry wstępnej też widać gdzie lubi sie dłużej skupić [emoji16][emoji16] no i podczas seksu ... Kiedy mu idzie najszybciej... Gdy jaki ma widok przed oczami [emoji23][emoji23][emoji23] a co do jego byłej widocznie miała duże flaczki... I mu zbrzydly po niej [emoji23][emoji23] albo lubi małe bo są tacy faceci

f2w39n7303c24ozn.png

No niby lubi małe, bo tak zawsze twierdził ale jak podrosły to zwraca to jego uwagę , a podczas stosunku skupia najszybciej mu idzie jak widzi piersi, ale to dlatego , że ja tylko w takiej pozycji lubię i mogę. On lubi i chciał by najczęściej od tyłu bo widzi tyłek ale od tyłu , nie , że stosunek analny bo takiego nigdy ze mną nie doświadczy :D wiec, nie wiem co skupia jego największą uwagę. Muszę spytać jak przyjedzie :D haha :p

reklama
1523036093-2801f77e5aa12a13-aaaaaa.jpeg

To i ja dołączam z frytkami [emoji23]
Ale zapinam woda [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No tak żeby chociaż trochę było fit :D

Myślicie że taka sukienka się nadaje do brzuszka czy nie bardzo?

Załączniki

• Screenshot_20180406-193856.png
    Screenshot_20180406-193856.png
    130,2 KB · Wyświetleń: 48
No niby lubi małe, bo tak zawsze twierdził ale jak podrosły to zwraca to jego uwagę , a podczas stosunku skupia najszybciej mu idzie jak widzi piersi, ale to dlatego , że ja tylko w takiej pozycji lubię i mogę. On lubi i chciał by najczęściej od tyłu bo widzi tyłek ale od tyłu , nie , że stosunek analny bo takiego nigdy ze mną nie doświadczy :D wiec, nie wiem co skupia jego największą uwagę. Muszę spytać jak przyjedzie :D haha :p
Nooo rozumiem [emoji16] musisz zapytać

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny... Jestem dziś tak zalatana.. Mam już dosyć :( w ogóle mi się nie chce iść na to wesele... Co mam ubrać na poprawiny????

Muszę się spakować na dwa dni a już nie mam sił a wyjazd rano a później czeka mnie pakowanie mieszkania na co mam - o czym się dowiedziałam - dwa dni - pon i wt bo we wt wieczorem M znów wybywa do Oslo... Już mam dość. już dziś w aucie ryczałam bo nie mam sił na nic :(

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nie smutaj się...
Zrób zdjęcia w sukienkach, które masz i wrzuć, pomożemy wybrać ;)
Na poprawiny nie musi być aż taka elegancka sukienka, więc na pewno coś znajdziesz i będziesz ślicznie wyglądać [emoji106]

Zobaczysz, ze wszystkim sobie poradzisz.. <brakuje przytulającej emotki... >

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Normalnie chyba mam kumulacje złych emocji... Za dużo na raz... Do tego jestem niezdarna w mało czym mogę pomóc a tyle chciałabym zrobić a nie mam siły.. :/

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry